Ке се сликаме со тикетитеА ако не излезе никоја?![]()

Ке се сликаме со тикетитеА ако не излезе никоја?![]()
Јас ќе му давам по 50 денари да ги уплаќа...колку шо глеам ќе губат :S:S:Sи ја ја стаив на ливчето!
http://www.fromsport.com/v-0/14/138/v-153885.htmlабе ај дајте некое добро стримче за евертон-тотенхем!
како што глеам челзи ќе не испозаебе сите!
те сака изгледа таа од кладилницата :pos2:Некојаси Ланели ми ја лупнале 1, значи зашо ставаат женски во кладилница да работат.
Se soglasuvam so ovaa ideja!Луѓеееееееееееееееееееееееееееее!!!
мора да престанеме со оффтопик, дека ова е смрт, дојдов сеа дома и сакав да видам што се дешава се вратив назад 11 страни 20мин ги вртам...
знам дека и јас редовно си ставам оффтопик али тоа мора да престане и имам идеа...што велите да спукаме тема нека се вика нешто као...КОЦКАРСКИ МУАБЕТИ...или КЛАДИЛНИЧАРСКИ МУАБЕТИ... и на оваа тема да иде на пример само тимот еве БАЛИСТ ќе си стави тип и толку...а во другата тема ќе му честитаме,прашуваме колку е сигурна,да даде стрим,состави и такви ствари....
само идеа па како сакате, болје сами него после некој модератор да ни брише постови( али ко што гледам и него му докурчило од бришење)![]()
иначе БРАВО ЗА БАЛИСТ!!! те братам брату на форумов али не те уплаќам од други причини...keep with the great work!!!
иначе Арсенал очекувам да даде најмалце 2 гола во второ хт дека ги корнат! а и кој има онлине може да си ги стави челзи x2 дека ништо чудно да ја местат 1у2...поздрав!
абе и јас мислам најдобро така бидејќи темава е пренатрупана... тука нека бидат строго само типови, а во другата дискусии за натпревари и сл...Луѓеееееееееееееееееееееееееееее!!!
мора да престанеме со оффтопик, дека ова е смрт, дојдов сеа дома и сакав да видам што се дешава се вратив назад 11 страни 20мин ги вртам...
знам дека и јас редовно си ставам оффтопик али тоа мора да престане и имам идеа...што велите да спукаме тема нека се вика нешто као...КОЦКАРСКИ МУАБЕТИ...или КЛАДИЛНИЧАРСКИ МУАБЕТИ... и на оваа тема да иде на пример само тимот еве БАЛИСТ ќе си стави тип и толку...а во другата тема ќе му честитаме,прашуваме колку е сигурна,да даде стрим,состави и такви ствари....
само идеа па како сакате, болје сами него после некој модератор да ни брише постови( али ко што гледам и него му докурчило од бришење)![]()
иначе БРАВО ЗА БАЛИСТ!!! те братам брату на форумов али не те уплаќам од други причини...keep with the great work!!!
иначе Арсенал очекувам да даде најмалце 2 гола во второ хт дека ги корнат! а и кој има онлине може да си ги стави челзи x2 дека ништо чудно да ја местат 1у2...поздрав!
2-0 Teпаше Ланели 3,50 коефте сака изгледа таа од кладилницата :pos2:
иначе зашто го играте челзи 2 на 1.50 место 1x![]()
x2 ја изгирав челзи ама што ако...не ми се верува какви мувли се еј...што им се задеси не ми е јасно... а убаво го пишав арсенал 1x, newcastle 1x everton 1x lianeli 1x na 1000че....али овие многу големи мувли еј ццц2-0 Teпаше Ланели 3,50 коефОф леле Астон Вила мамицата