Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
ај некој од експертиве да ми објасни зошто ќе загуби фулам?:kesa:
прво ви се праеше филм некој дека ВБА 2 во 2 ќе биди
сеа гледам и нешто као филм ви се прај дека тотхам ќе тепа?
денеска за 20 000 фулам 1 е пишав
утре исто толку на евертон
!
немојте ВОЛОС - Панионионс 1 да е играте! па ко че видам 100% сигурна ви била :(
:pipi:

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
леле целосна утка значи ццц...
убаво вика татко ми, пиши ги тие што мислиш и во кладилница стави ги обратно!
челзи па кои пациенти и од Волверхемптон дочекаа да губат!:pos2:
а Ливерпул го отворија ко паштета!:pos2:за утеха бар 1 гол дадоа!:pipi:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ах бе Болтон мамицата ваша, X-1 ја имав, а на друго 1... :nerv:

Ги чекам на едно ливче уште Лејкерс и Питсбург хокеј. Сега online пуштив ова:

Anaheim Ducks - Nashville Predators -5.5 @ 1.65
New Jersey Nets - Chicago Bulls 2 @ 1.50
Boston Celtics - San Antonia Spurs 1 @ 1.75
Phoenix Suns - L.A. Lakers 2 @ 1.55

со 5€ .

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Bet: 5,00 EUR
Bet no.: 552 Odd: 8,39
Date: 05.01.11 23:22 Max. winnings: 41,95 EUR
Status: OPEN Winnings: N/A

Juventus - Parma (1X2) 1 1,40 06.01.11 12:30 N/A
Cagliari - AC Milan (1X2) 2 1,85 06.01.11 15:00 N/A
Udinese - Chievo (1X2) 1 1,85 06.01.11 15:00 N/A
Inter Milan - Napoli (1X2) 1 1,75 06.01.11 20:45 N/A
Еве за утре предлог,Сериа А Тикет.Единствено Интер ме плаши,тоест Наполи, но со нов тренер Интер,сигурно ке се многу мотивирани... Среќно

Член од
27 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
3
Напишано од www wintip tk
ај некој од експертиве да ми објасни зошто ќе загуби фулам?

прво ви се праеше филм некој дека ВБА 2 во 2 ќе биди
сеа гледам и нешто као филм ви се прај дека тотхам ќе тепа?
денеска за 20 000 фулам 1 е пишав
утре исто толку на евертон!

немојте ВОЛОС - Панионионс 1 да е играте! па ко че видам 100% сигурна ви била
а да оставеше еден тип? сепак името на темата е "Тип на денот", не е "ви реков дека не ве бива" :toe:

Член од
30 октомври 2008
Мислења
1.046
Поени од реакции
35
а дека имаам пишано на евертон дека ќе играм?
претходно исто и за фулам напишав

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
некако се свестив од шоков вечерва па еве за утре...
Јувентус-Парма 1
Палермо-Самдориа 1
Рома-Катанија 1
Лече-Бари ГГ
Леванте-Реал 2-2&3+

може да ми кажете некој добар сајт каде што има анализи за натпревари а и има за тимовите кои им се повредени, во каква форма се...
ја гледам на soccerway.com ама таму има само повредени кои се а и нема за сите лиги...

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
за утре еве нешто од мене:
Каљари-Милан 2
Удинезе-Киево 1
Џеноа-Лацио ГГ
Јувентус-Парма 1
И ако сакате да ја пишете таа 1-2, би било добро доколку се проба за нешто ситно :)

Член од
27 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
3
Lecce - Bari

Битка на долниот дел од табелата... Бари му гостува на Лече со многу важни изостаноци од првиот состав: Paulo Vito Barreto (напаѓач) и Sergio Almiron (среден ред) се повредени, додека Marco Rossi од одбраната е суспендиран. 100% е сигурно дека тие нема да се појават на утрешната утакмица. Jean Francois Gillet, првиот голман на Бари е можно исто така да не биде во состојба да игра. Освен овие, има уште 3-4 играчи кои се повредени, но не се толку важни. Статистички, Бари и без овие проблеми во составот оваа сезона покажаа катастрофални резултати.

Лече не котира многу подобро на табелата и токму според тоа коефициентот за негова победа е дури 2.4 Ако малку подлабоко анализираме ќе забележиме дека во тимот на Лече покрај тоа што нема значајни повредени играчи, туку и има многу добар напад. На скоро секоја утакмица постигнуваат барем по еден гол, без оглед на тоа кој и колку јак му е противник.

Јас мислам дека оваа утакмица нема потреба повеќе да се дискутира и ќе ставам пари на чиста победа на домашниот тим.

Lecce - Bari
Тип: 1
Коефициент: 2.37 (bet365)

Ballist100%

Ballistet Tetove 1992
Член од
5 декември 2010
Мислења
191
Поени од реакции
39
Lecce - Bari

Битка на долниот дел од табелата... Бари му гостува на Лече со многу важни изостаноци од првиот состав: Paulo Vito Barreto (напаѓач) и Sergio Almiron (среден ред) се повредени, додека Marco Rossi од одбраната е суспендиран. 100% е сигурно дека тие нема да се појават на утрешната утакмица. Jean Francois Gillet, првиот голман на Бари е можно исто така да не биде во состојба да игра. Освен овие, има уште 3-4 играчи кои се повредени, но не се толку важни. Статистички, Бари и без овие проблеми во составот оваа сезона покажаа катастрофални резултати.

Лече не котира многу подобро на табелата и токму според тоа коефициентот за негова победа е дури 2.4 Ако малку подлабоко анализираме ќе забележиме дека во тимот на Лече покрај тоа што нема значајни повредени играчи, туку и има многу добар напад. На скоро секоја утакмица постигнуваат барем по еден гол, без оглед на тоа кој и колку јак му е противник.

Јас мислам дека оваа утакмица нема потреба повеќе да се дискутира и ќе ставам пари на чиста победа на домашниот тим.

Lecce - Bari
Тип: 1
Коефициент: 2.37 (bet365)
jas ke go odigram 2 ... vreme e da se dokaze i Bari , realno ne moze bari da bide na poslednoto mesto , no povredite i tn. go napraija svoeto ..

Lecce slab tim , ova inaku e DERBY na LIGURIJA mislam , trebase da se igra bez publika no sepak ke ima ..

NAPRED BARI

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom