Тетоважа, трајна или привремена?

Тетоважа, трајна или привремена?

• Трајна

Гласови: 224 58,2%
  • Привремена

Гласови: 107 27,8%
  • Никаква, не би ставил/а тетоважа

Гласови: 54 14,0%

• Вкупно гласачи
    385

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
јас сум за трајна ама мала и да не се гледа од авион, одамна мечтаам за таква ..:pipi:

I

InF3cTeD

Гостин
дефинитивно трајна....долго време се мислам дали да го направам тој потег ама некако не ме влече....ни ја незнам шо сакам

D

dh00|

Гостин
трајна...ама тоа ќе можам откако ќе се иселам од дома:pos2::helou:

_Perdika_

Proud To Be Macedonian!!!
Член од
7 јануари 2009
Мислења
77
Поени од реакции
11
трајна, ама не какви било глупости: костури, пеперутки, змии... туку нешто што е значајно во мојот живот. btw препорачајте некој добар тату мајстор сакам што побрзо да се тетовирам:vozbud:

Член од
11 февруари 2009
Мислења
78
Поени од реакции
2
Ве молам може ли некој да ми го каже бројот на Симон, сакам да поразговарам со него за тетоважа ама студиото не му е повеќе кај маркет Бети. :(

A

Auditore

Гостин
Никаква,не сакам тетоважи ниту менѓуши,пирсови итн..
Олд скул !

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Ако биде нека биде.Би си ставила трајна.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Трајна - има едно пријателче надежен тату артист е (фул опрема - машинка , бои,премази итн) ми вика кога сакам на гага :icon_cool , иако добро ги среди едно 30 комада до сега ... , се мислам боље ќе платам некој про да среди работа ...али ќе видиме , сега моментално не ми е у план.

Член од
16 мај 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
definitivno trajna.. kje moze nekoj da mi kaze nekoj dobar tattoo majstor, pozelno e nekoj koj vekje imal takvo iskustvo ...

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
definitivno trajna.. kje moze nekoj da mi kaze nekoj dobar tattoo majstor, pozelno e nekoj koj vekje imal takvo iskustvo ...
Друже за секој тип на тетоважа си има својствен тату артист. Разгледај повеќе , има квалитетни кај нас . Ако знаеш точно што сакаш да ставиш и како би сакал да изгледа ( Old school , new school , Црно бела , со бои , фул сенчана , аутлајн и сл.) контактирај ме на профилов тука ќе ти препорачам тату артист за истото.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Прво привремена, да видиш како ќе иде, за да имаш шанса да се покаеш, ако све иде у најбољем реду, ја праиш трајна :)

V

Vollstandig

Гостин
Имам 2 трајни, ама сега филм ми е да си направам една привремена, на едното рамо, да пиши Ј.Н.А , датумот, и под него гола женска...

Kajgana Shop

На врв Bottom