Абе фаца пред се... џабе има тело ако ми се гади коа ќе ја погледнам... мора да има фаца онака да сакам да ја видам да помислам колку е убава секој пат коа ќе ми се насмее, погледне и то...
Вака сега јас најмногу гледам во карактер(ако е за подолга врска пошто за куро ти е убавината ако немаш пријателски односи со цурата)
Гледам во фаца ако ми се мува нешто набрзина....
Гледам во тело ако сакам долго да се мазам со цурата
Дејане мене баш обратни ми е
Тело да е у некој одредени граници а фаца мора да има... тело глеам ако е само за мување ко шо викаш набрзина... а фаца за у врска да можам да ја опулам убаво
Се разбира тоа не значи дека само фаца треба да има. Е вака... значи за мување битно ми е да има тело и онака просечна фаца... а за врска Фаца, КАРАКТЕР, тело...
значи нели мора првин физички да те привлече за да те заинтересира, (кај мене работи харизматична цура со фаца гром! (гром за мене се разбира секој си има вкус)) па отакако ќе се заинтересираш и запознаеш ќе видиш каков карактер има, и ако ми е добра, ако ми е убаво со неа, ако се чуствувам исполнет ондак сакам да иам нешо поише со неа. А телото е нешо шо не треба (според некој не дефинирани граници зашо глупо ми е бар за женска да давам ПРЕЦИЗЕН прототип зашто сепак незнам каква ќе се најде да ми го плени срцето
) да е поише од некоја граница и помалце од некоја граница... и никад не сум откачил женска зашо немала цицки големи или немала гз голем... мада уше поубаво ако ги има ама и да ги нема, голема работа. Пред се е битна формата а не големината...