Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
па тоа они го пишат така во нивните понуди
10мбит до 150гига после тоа 0,064мбита.
така да неограничен со полиса на фер користење.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.960
Поени од реакции
5.821
Е баш ме интересира каков е тој неограничен пакет од 150 гига? Штом се 150 гига значи е ограничен нели..... Или погрешно ги сфаќам работите!
Internetot e neogranicen samo so razlicni brzini za razlicno napraven soobrakaj.

P

Princ

Гостин
Имаат имаат.. 10 гига си у минус :icon_lol:
Тебе и мене може не ни менува тоа ништо ама замисли на некој што има 10 гига месечно лимит како му е....

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Користи/или дали го пробал некој MaxADSL 25 . Овој што е до 8мпс брзина.

Задоволен, не задоволен од овој пакет?

фала.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.960
Поени од реакции
5.821
Od operatorot na 080012345 doznav deka za mesec dena Telekomot ke pusti internet so brzina od 50Mbps download i 50Mbps upload preku noviot opticki kabel koj pocna da go postavuva po ulicite.Od prijateli doznav deka vo Gorce Petrov ima dosta raskopani ulici i tamu veke e postaven kabelot dodeka ne znam kako e vo ostanatiot del na gradot.Ako ima nekoj so poveke informacii neka postira.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.571
Поени од реакции
6.701
Добро само мене ми е тиња нетот вечерва или и вие имате проблем,неможам форум да си отворам ебаго :nesum:

Член од
19 ноември 2008
Мислења
741
Поени од реакции
286
Od operatorot na 080012345 doznav deka za mesec dena Telekomot ke pusti internet so brzina od 50Mbps download i 50Mbps upload preku noviot opticki kabel koj pocna da go postavuva po ulicite.Od prijateli doznav deka vo Gorce Petrov ima dosta raskopani ulici i tamu veke e postaven kabelot dodeka ne znam kako e vo ostanatiot del na gradot.Ako ima nekoj so poveke informacii neka postira.
А знаеш точно каде во Ѓорче.Зошто јас сум позади општината во Ѓорче ама улиците не се копани а и немам приметено на друго место во Ѓорче да е копано.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.960
Поени од реакции
5.821
А знаеш точно каде во Ѓорче.Зошто јас сум позади општината во Ѓорче ама улиците не се копани а и немам приметено на друго место во Ѓорче да е копано.
Glavnata ulica sto odela za selata Kondovo,Svilare,Rasce i Radusa.

P

Princ

Гостин
На влез на Кондово приметив се копа пред некој ден. Може пуштаат оптика и наваму :drk:

Audiofil, сакаш да кажеш на Радушка е пуштен оптички кабел?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
На влез на Кондово приметив се копа пред некој ден. Може пуштаат оптика и наваму :drk:

Audiofil, сакаш да кажеш на Радушка е пуштен оптички кабел?
Нажалост, не е тоа оптички кабел. Улично осветлување поставуваат, иако не знам по која логика го прават тоа, кога има таму веќе осветлување.

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.960
Поени од реакции
5.821
Нажалост, не е тоа оптички кабел. Улично осветлување поставуваат, иако не знам по која логика го прават тоа, кога има таму веќе осветлување.
Ne e Raduska tuku Panajot Ginovski i kabelot e opticki barem taka pisuvalo na lentite.Taka mene mi kazaa.

Kajgana Shop

На врв Bottom