Епа ја онади ги.....:pos2:Да ги онадам во аналниот отвор...
Тапа е нетов.Околу 16 и 17 часот паѓа и ни интернет имам ни телевизија.И кај вас ли вака знае да падне,да знам што да правам,ако не да им ѕвонам на тие инвалидите.Пред да ставам и телевизија нетот беше коска,ни да падне ни ништо,сега почна на живци да ми иде.
+ uTorrent не ми работи како што треба.Со лимитирана конекција ми оди.И ми пишува дека нешто до firewall-от на рутерот било.Од 300kb/s не отиде погоре.
A директен Download, со колку ти оди?Можеби,ќе видам утре.Али оти така ми прави uTorrent...некој??
Еве само што проверив 300-350 kb/s.Незнам што е работаа.Да не ми ја немаат качено брзината?!A директен Download, со колку ти оди?
Ај оди на www.speedtest.net и стави слика тука од брзината.Еве само што проверив 300-350 kb/s.Незнам што е работаа.Да не ми ја немаат качено брзината?!
ЕДИТ:Еве сега ставив 3 работи директно да се спуштаат и сите си одат со 250 kb/s
Не, само можеш да мигрираш кон друг пакет, во случајов тој со 150 гига. Разликата е околу 500 денари.Вака сега,,имам Маx TV веке подого време и кога го склучив договорот за комплет телевизија,нет и телефон интернетот ми е лимитиран на 25 гига ( а брзината си е топ).Прашањето ми е дали можам да останам на истиот пакет само наместо 25 гига да имам неограничен нет?
Одговор? :smir:
Е баш ме интересира каков е тој неограничен пакет од 150 гига? Штом се 150 гига значи е ограничен нели..... Или погрешно ги сфаќам работите!може да мигрираш на неограничен пакет од 150ГБ.