Е добро де, само мигрирај си на појак пакет, ништо комплицирано.Кога ќе го поминам лимитот дали може да направам да ми се плаќа плус за секој гига а не да ми се намалува брзината?
Ако може која е процедурата, корисник сум на call & surf comfort со 25 гига тој што е
И стави си уште 1000 денари повеќе во касата за месечни сметки.Е добро де, само мигрирај си на појак пакет, ништо комплицирано.
Е браво бе, за така и баба знае. Муабетот ми беше дали може да се напраи да се доплаќа плус кога ќе помине лимитот а не да плаќам плус 1000 денари за 100 гига сум ги напраил или не нивЕ добро де, само мигрирај си на појак пакет, ништо комплицирано.
590:smir:И стави си уште 1000 денари повеќе во касата за месечни сметки.
Download, а да не ти зима нет?Ej luge. Dali ova MAx adsal ima nekoja stranica za besplatno download na razni raboti.Filmovi.Programcina.i dr. ama pritoa da ne ti zema net.???Pls kazetemi
Abe sto se smees:p Sega ke se prefrluvam na MAx ADSL.Pa zato prasuvam.Oti ovdeka so sum sea na Kabelnet edna prilepska kabelska ima nivna stranica kade clenovite zakacuvaat fajlovi i moze da simnuvas a Net ne ti zemaat.(samo od nivnata stranica)Download, а да не ти зима нет?
Тоа мислам дека ти е ФТП сервер друже, или како што популарно во Велес го викаат Мрежа. Иако не сум од Велес, ми имаат кажувано дека имало доста корисни работи, програми, игри, филмови, музика, итн..Abe sto se smees:p Sega ke se prefrluvam na MAx ADSL.Pa zato prasuvam.Oti ovdeka so sum sea na Kabelnet edna prilepska kabelska ima nivna stranica kade clenovite zakacuvaat fajlovi i moze da simnuvas a Net ne ti zemaat.(samo od nivnata stranica)