Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Fortune напиша:
Да, да! Јас, нормално! Само уживајте!

Мсн не ми работи мене, не сака да ме конектира.
И да, најважно е што Кајгана ми отвора, не знам што ќе правев цела смена.
МСН јас го хакнав :) таму сум администратор :) можам да блокирам кој сакам од листата :)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Добро е, имаме напредок. Отвора мсн.

Него, знае некој дали ќе има цело време проблеми?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
Fortune напиша:
Добро е, имаме напредок. Отвора мсн.

Него, знае некој дали ќе има цело време проблеми?
Не, ова беше само колку да им покажеме кои сме ние. :uvo:
Јави се во техничка поддршка на Мт.нет - не се секирај, работа им е да ти одговорат до кога ќе трае проблемот.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Да имав од кај да се јавам, ќе се јавев секако:) И фобија имам од техничката поддршка од мол, какво јавување:) Знам кој муабет ќе ми го кажат однапред, ама си реков некој да не се јавил и да ни каже демек нешто поново од вообичаеното.

M@STER

M@ster Price
Член од
1 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
0
abe iam ADSL 1024 KB ama spusta so 4 kilobajti kojznae so e

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Нема врска , ова се само совети за луѓето да си ставаат лозинки потешки за пробивање.

runBABYrun

Секој ден НЕ е Велигден
Член од
1 февруари 2007
Мислења
724
Поени од реакции
0
vaka da vi kazam staviv internet odnosno MAX ADSL pred 15 meseci od mt net.
i odvaj cekam da projdat 24 meseci kolku sto mi e dogovorot i da staem od on net posto se tri puta poeftini i nese ic polosi od mt net.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
runBABYrun напиша:
vaka da vi kazam staviv internet odnosno MAX ADSL pred 15 meseci od mt net.
i odvaj cekam da projdat 24 meseci kolku sto mi e dogovorot i da staem od on net posto se tri puta poeftini i nese ic polosi od mt net.
Негреши душа аман, ако ме слушаш мене остани на ADSL од мт нет, најдобр аопција моментално во МК:wink:

cyberlady

стара чупа
Член од
2 ноември 2005
Мислења
329
Поени од реакции
12
Тарифирање

Пред малку стигна сметката за телефон и во неа беше вклучен и Мојот АДСЛ.:angry2: Покрај претплатата од 999 денари за АДСЛ Старт, Родителите мора да платат и 175.00 денари за 556,11 МБ затоа што МТ Нет го тарифира АДСЛ Старт во пресметковна единица од 512 МБ, а не по мегабајт. Така Јас потрошив само 44,11 МБ, а Родителите треба да го платат целиот пакет од 512 МБ што сега ми е мака дека не го потрошив.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Договор си е договор :wink: Ти си го потпишала

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Леле, ова туториjалов им е no comment. Па дури и линкови има до Spybot S&D и др.
Се ми се чини дека ова ќе го користат како добар изговор во случај да му дојде на некого 100 000 денари сметка за телефон. Уште сега си замислувам:
- Извинете, ама ние не сме одговорни за тоа, имате упатство на нашата страница, кое за жал не сте го искористиле.
:)

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
Све што е државно неќам.Така да и сеа со фискниоф телефон одма мењам макар цената на другиов оператор биде 10 пати поголема,Македонски Телекомуникации,лопови.поздрав.

Kajgana Shop

На врв Bottom