И? За 3 секунди ти го симна?MkForces напиша:Гледајте што се случува со адслот !!! Итоа не само еднаш, кога и да пуштев да ми симнува со оваа брзина симнуваше ! Леле ко не беше цело време ваква брзината ! 18 Мегабајти ги симнував за помалце од секунда...
MkForces напиша:Сакав да кажам дека тоа што го гледате погоре се случуваше некаде околу половина час, од 00 часот до кај 00:30 негде... Радминот обично го симнуваше за помалку од секунда, и не можев дури ни скриншот да фатам. После то едвај успеав да фатам како симнува со 4000 и кусурот килобита во секунда...
ц ц ц ц ... Сеа треба да се карам пак ? БООООООООООО ЕЈ !!!! Не си арен ти бе чоек, јас ти викам... лечи комплекси негде на друго место... Ајде изведи го то шо го викаш да видиме дали можи така... Постигни брзина од 4000 kbps...Joey напиша:Јас мислам дека типов ве лаже ево зошто....
Е дечки вака ќе направите сега за да постигнете олкава брзина......и поголема.
Одете на која било страна каде што сакате да спуштите нешто и кога ќе ви излезе тој прозорецот да му направите save as оставетего така околу 10-15 минути(што подолго поголема брзина).Па после тоа пишете со која брзина сте спуштале.....
Во секој случај топ, камо да ти траело барем два, три часа!MkForces напиша:ц ц ц ц ... Сеа треба да се карам пак ? БООООООООООО ЕЈ !!!! Не си арен ти бе чоек, јас ти викам... лечи комплекси негде на друго место... Ајде изведи го то шо го викаш да видиме дали можи така... Постигни брзина од 4000 kbps...
Ех, ко немав Camtasia Studio инсталирано на компјутер, па да ти снимев и клипче да видеше !
И мене првпат ова ми се случува.... До пред то ми се случувало да симнувам со 500 килобита во секунда... Али ова ??? И мене ми беше многу чудно, си реков дека лажи мерачот на фајрфокс... Ама стварно работите кои ги симнував се земаја ептен брзо ! Пример како што дадов со радминот, за помалце од секунда се земаше...vlatko напиша:Летото си седам и симнував нешто и имаше download од 2.000 кб/с.Ама кратко траеше тоа!!!само 10-тина минути.
Сега симнував со download accelerator и симнував со 300кб/с ама 5 секунди после се смири на 105 кб/с