Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Jane напиша:
Вирус на ново инсталиран виндоус?:lud:
Инаку скенирам со Касперски 6. Дај кажи нешто друго да пробам да искенирам.
Епа како може само на тебе да ти го дава тоа?!? кој СП го имаш?

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
TpH_Bo_OkO напиша:
Епа како може само на тебе да ти го дава тоа?!? кој СП го имаш?
Имам СП2. Инаку Димитар прв пиша за проблемов (он АДСЛ има) и на мсн ми кажа дека уште 5-6 негови другари го имаат истиот проблем. Сите они се на АДСЛ па мислел да не е до мтнет, ама еве јас го имам на WADSL.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Jane напиша:
Имам СП2. Инаку Димитар прв пиша за проблемов (он АДСЛ има) и на мсн ми кажа дека уште 5-6 негови другари го имаат истиот проблем. Сите они се на АДСЛ па мислел да не е до мтнет, ама еве јас го имам на WADSL.
Епа и ја сум на Wadsl и уште еден куп луѓе па не ни дава така, па има и уште еден друг куп адееселци па немаат таков проблем...што си мислиш? До АДСЛ-от е? Јас не мислам така...види на микрософт сајтот нешто околу тоа...

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
TpH_Bo_OkO напиша:
Епа и ја сум на Wadsl и уште еден куп луѓе па не ни дава така, па има и уште еден друг куп адееселци па немаат таков проблем...што си мислиш? До АДСЛ-от е? Јас не мислам така...види на микрософт сајтот нешто околу тоа...
Епа тоа и јас го пишав уште во првиот пост. Грешката е до нас (софтверска). Претпоставувам поради некој апдејт на виноусот ама еве уште барам решение за проблемот. Значи напоменав дека оннет и мтнет немаат никаква врска со проблемов.

Член од
27 ноември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
11
Dali moze na isti username i password da se prikluchat dva kompjuteri koi ne se vrzani vo mreza na ADSL?

Член од
27 ноември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
11
Vo isto vreme i dvata PC da bidat uklucheni? Ima nekoj nachin kako s epravi toa ili si prabvish obichni konekcii i na dvata PC...
Kaj mozam da kupam samo ADSL modem?
Димитар напиша:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Dejan] напиша:
Vo isto vreme i dvata PC da bidat uklucheni? Ima nekoj nachin kako s epravi toa ili si prabvish obichni konekcii i na dvata PC...
Kaj mozam da kupam samo ADSL modem?
а бројот ти е пријавен дека имаш АДСЛ конекција?... треба од МТ да ти наместат посебен разделник, преку кој ќе имаш АДСЛ :)

Само АДСЛ модем а:) ЛОЛ

П.С. Обични конекции ништо друго...

Член од
30 декември 2005
Мислења
1.190
Поени од реакции
5
vikris напиша:
Dali se isplati ako imas adsl max paket edno 6,7 meseci, da se prefrlis na adsl hit i da si naracas wadsl od on.net? 699+1090=1790 kolku i adsl max, za da ne se plakaat penali? 4GB nasprema 10.5 GB, ista cena, pogolema brzina!
Na ova i jas pomisluvav zs logicki e izvodlivo..Mnogu super ideja bravo i tebe sto ti teknalo.

Член од
18 август 2006
Мислења
325
Поени од реакции
4
Inspektori od USA go tresele MATAV

Slusnav na vesti deka MATAV go tresele danocni inspektori od USA, bidejki kotiral i na Njurokskata berza. I vo MT ne bile spokojni :zlo:

T

tino097

Гостин
АДСЛ проблем

дали имате проблем со АДСЛот во моментов???

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Да, има проблеми.

Мене ништо друго освен Кајгана форумот не ми отвора:pos:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Yes... Kajgana РУЛЗ.... само таа работи и МSN!!! ...
Oва е масло на хакери, или администраторите од Кајгана

Фортуне ти? ЛОЛ

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Да, да! Јас, нормално! Само уживајте!

Мсн не ми работи мене, не сака да ме конектира.
И да, најважно е што Кајгана ми отвора, не знам што ќе правев цела смена.

Kajgana Shop

На врв Bottom