Па скоро на сите влезови имаат залепено нивни контактиima nekoj broj od ovie agentive sto se sto idat po zgradi i kuci da vidam nekoja ponuda?
Pa ja ne ziveam u zgrada zatoa prasuvamПа скоро на сите влезови имаат залепено нивни контакти
Сигурно не живееш на 157 км одалечен од најблиската зградаPa ja ne ziveam u zgrada zatoa prasuvam
Ова се мегабајти?Прегледај го приврзокот 235656
Значи ќе имам + 200 месецов, добро е, чим почнува од минус...
Ова им е багче и се средува во текот на денот мислам, им се дешавало и друг пат на први.
Не, килобајти се.Ова се мегабајти?
Ги се префрлува неискористениот за наредниот месец??
чек лимитот е 600GB или 1TB?Не, килобајти се.
Ги се префрлува не наредниот месец можеби нз не.
Марикова конкуренција.
Еден.чек лимитот е 600GB или 1TB?
Епа топ. Ја па мислев да не го смениле на 600GB бидејки на сајтот им пишуваше така од поодамна.Еден.
За одредени пакети беше така во минатото.Епа топ. Ја па мислев да не го смениле на 600GB бидејки на сајтот им пишуваше така од поодамна.
Епа топ. Ја па мислев да не го смениле на 600GB бидејки на сајтот им пишуваше така од поодамна.
Од јануари најверојатно го имаат сменето на 1TB за сите. Мислам дека претходно имав 500GB (не знам од кај искочи бројката од 600 сега, ама можда сум грешка) и во декември ми ја намалија брзината дека го надминав лимитот. Сега во апликацијата и онлајн стои дека 1TB е лимитот за фер користење.За одредени пакети беше така во минатото.
Кога ќе ми текне само дека пред десетина години имавме само по 10 гига месечно...сеедно 600, 1000...и онака не трошам повеќе од 300-400 месечно