The Wild Boy
љепотан
- Член од
- 26 декември 2017
- Мислења
- 1.572
- Поени од реакции
- 939
Они по проверка може и 200 mb/s да ти кажат, ама пак лимитот е нивните пакети што ги нудат.
Можно е но не знам кој тип на ВДСЛ го користи телеком ВДСЛ, ВДСЛ2, ВДСЛ2 ПЛУС.Ок јас сум околу 400 м важно ми е дека има начин без оптика оти по проверка мојата линија има супер конекција со брзина до 130 мбпс (по нивно кажување)
Ако Телеком стават ВДСЛ2 тогаш може да видиш брзини како 100мбпс даунлоад, иначе ВДСЛ максимално 50мбпс поддржува зависно од растојаниетоОк тоа да но дали вдсл општо како технологија поддржува брзина 100 мбпс или не да знам што да барам во иднина од кај нив
Internet & TV M пакет?јас сум на бакар...и од пред некој месец ми ја покачија брзината од 12/1 на 24/5....
а што знам кој е пакетот....1500 денари бев до пред некое време....и сега плус еден мобилен во претплатата..некаде околу 2150 денари..валда е сега некоја магента пошто ги имам спортските каналиInternet & TV M пакет?
Требаше нов договор да потпишуваш за да ти ја зголемат брзината?
Kaj mene zgolemija brzina posle potpisuvanjeto na nov dogovor.Internet & TV M пакет?
Требаше нов договор да потпишуваш за да ти ја зголемат брзината?
Има,веќе цел саатОптик корисници имате проблеми со интернетот? Кај мене не добива ИП адреса модемот.
И на бакар е истоОптик корисници имате проблеми со интернетот? Кај мене не добива ИП адреса модемот.
Хммм, проблемот беше во добивањето ИП адреси. Проблемот е што откако ќе ти изминат тие 12 часа (кога е потребно да се рефрешне конекцијата и да се добие нова ИП) не се добива пак. Кај мене се конектира после околу 1 час откако снема.И сеуште има проблеми, нема конекција. Аман.
Едит: 21:53 имам.
Чудно ми е ако се паднало, и јас сум на ТК, немав никакви проблеми.Чисто информативно, освен Телеком, проблеми имал и Телекабел со фиксниот нет и Вип со 4Гто.
Не знам за другите оператори и мобилните услуги кај Телеком, но на Вип исто не можеа да ме добијат од мобилната на Телекабел, кој ја користи мрежава на Телеком.