Мене ме интересира ако земам Магента и искомбинирам да речеме 3 различни услуги од сите разни пакети дали на крајната сума на претплатата што ќе ја имам добивам -20% или?Имам Магента 2 пакет, на бакар, и осетив дека сецка интернетот (одредени периоди нема, пример на секој саат, отприлика по пола минута). Мислам дека е некоја заебанција на ППоЕ конекцијата, дали ви се случило и вас и дали има чаре?
Windows 8.1 имаш?Исто и мене ми се дешава, на одредено време ми паѓат интернетот и по 30-60 секунди немам. Можно е нешто да подесат од кај нив да му звонам или џабе?
Да, на договор на 2 години, а МаксТВ би требало да е 200 денари. Мада ми нема стигнато првата сметка а уште немаат дојдено да наместат МаксТВ, тој шо ми го праеше договорот нешто зезна и сега си ја фрлаат топката еден на друг, а месец дена никој не иди да ми постави ресивер.Мене ме интересира ако земам Магента и искомбинирам да речеме 3 различни услуги од сите разни пакети дали на крајната сума на претплатата што ќе ја имам добивам -20% или?
Windows 10 EnterpriseWindows 8.1 имаш?
Тоа и јас прашав, мислам дека има врска со рутерот и подесувањата за ППоЕ конекцијата. Пробав и да сменам ДНС на бесплатните од гугл, да видам да не е и до ДНСот. Иначе некои сајтови само не работат 30тина секунди до минута, други работат, а некогаш и само текст вади, а цсс, јаваскритпи и слики не.Исто и мене ми се дешава, на одредено време ми паѓат интернетот и по 30-60 секунди немам. Можно е нешто да подесат од кај нив да му звонам или џабе?
Ја имав ваков проблем на секое снемвев интернет на Windows 8.1 Enterprise ставив Pro и после upgrade на Win 10 и се реши проблемот.Windows 10 Enterprise
А пример во Магента 1 М што е делот со 2та броја кои имаат неограничени разговор и интернет дали можам да земам + 1 број да бидат три или неможе?Ме интересира колку би ме коштало тоа..Да, на договор на 2 години, а МаксТВ би требало да е 200 денари. Мада ми нема стигнато првата сметка а уште немаат дојдено да наместат МаксТВ, тој шо ми го праеше договорот нешто зезна и сега си ја фрлаат топката еден на друг, а месец дена никој не иди да ми постави ресивер.
Тоа не знам точно, ама мислам дека мора да имаш минимум 2 броја. Јас имам 4 сим картички кои ги селектирав соодветно на Л, М и 2 на С, интернет на М, и МаксТВ која уште чекам да се решат да ми ја наместат (веќе еден месец)А пример во Магента 1 М што е делот со 2та броја кои имаат неограничени разговор и интернет дали можам да земам + 1 број да бидат три или неможе?Ме интересира колку би ме коштало тоа..
А што мислеше, плукни - залепи работава?Можеби не е за оваа тема ама толку да се чека за приклучок и преземање на фиксен број од друг оператор тоа го има само во Т-home.Мислиш се најдобри и најскапи ама услугата на шалтерите и тие редици од чекања во нивните салони те прави на уште несклучен договор истиот да го раскинеш. За жал кога сум се фатил во орото ке чекам и ке трпам нема каде човек да се пожали на нивната неажурност. Чекам за приклучок на интернет и ИПТВ од 23.01.2016 година, што е за право броевите ми ги дадоа уште истиот ден а како што ми рекоа ке ми стигне и првата сметка за плакање за тоа се тата мата,
Види во денешни услови со секојдневна надградба на својата мрежа и на опремата со која располагаат треба да биде плукни залепи, ама нив тоа многу не ги засега си влегол со нив во оро и ке го играш за жал по нивни ноти.А што мислеше, плукни - залепи работава?