Еден пошто добијаш само еден ресиверpa znaci ja sto sum plakal do sega 1200 denari ke dobijam i televizija za taa cena, a kolku televizori moze preku maxtv>>>???
epa togas ne se isplati, ja imam 3 televizora ke si ostanam na telekabel za televizijataЕден пошто добијаш само еден ресивер
Море да не падне на 50*под неограничен интернет се подразбира фер користење до кај 100 гига
сеа ке излезе тоа со мали букви некаде
Ова да се случи сигурно потребно ќе биде некоја нова претплата од 500 ден. месечно ..Во рамките на новитетите, Македонски Телеком го збогати и 3 Max Comfort пакетот со поволности по вкус и мерка на секој корисник. Покрај големиот избор на канали за секој член од семејството, неограничениот интернет и бесплатните разговори, во 3 Max Comfort пакетот отсега е вклучен и мобилен интернет со сообраќај од 2 GB, бесплатен HBO пакет, како и неограничени бесплатни разговори од фиксната мрежа кон 50 држави.
Првите 2 ресивера ги добиваш бесплатно, за третиот се доплаќа 999 денари (еднократно) или можеш на 12 месеци по 89 денари.pa znaci ja sto sum plakal do sega 1200 denari ke dobijam i televizija za taa cena, a kolku televizori moze preku maxtv>>>???