Ќе пуштат, филм да изнајмиш од видеотека на MaxTV место 79 ќе биде 49! За Ваше уживање со саканата.Ајде некоја инсајдерска информација нема ли некој? Би требало сега за 14 февруари да пуштат некоја реклама и понуда.
Види во network connections кои днс адреси ги имаш наместено ? Ако се тие од т-хоме можно е да има некој проблем со нив така да намести ги оние од гугл (8.8.8.8 & 8.8.8.4)Ај некој нека ми кажи како да го средам проблемов со интернетов ми кажува проблем во DNS серверот. Иначе ги рестартирав и рутерот и модемот и повторно истото.
Си пробал преку ПППоЕ само со модем на ПЦ?Ај некој нека ми кажи како да го средам проблемов со интернетов ми кажува проблем во DNS серверот. Иначе ги рестартирав и рутерот и модемот и повторно истото.
Вака на статичниот ком. имам интернет ама немам на лаптопот, на него ми го кажува овај проблем. Во рутерот ми е наместено ПППоЕ.Си пробал преку ПППоЕ само со модем на ПЦ?
A da go isklucis komjuterot od mreza i mrezniot kabel da go ushtekash vo laptopot pa da vidish dali ke ima net ili ne?Вака на статичниот ком. имам интернет ама немам на лаптопот, на него ми го кажува овај проблем. Во рутерот ми е наместено ПППоЕ.
Иначе го имам мислењево поставено во погрешна тема, интернетот ми е од ОНЕ.
Да така има.A da go isklucis komjuterot od mreza i mrezniot kabel da go ushtekash vo laptopot pa da vidish dali ke ima net ili ne?
a laptopot preku wireless zema internet ili preku kabel?Да така има.
Лаптопот зема преку wireless ама покажуваше DNS серверот дека не работи ама успеав да го наместам. Сепак фала.a laptopot preku wireless zema internet ili preku kabel?