Woofer
I'm a very neat monster.
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 854
- Поени од реакции
- 325
ТочноСигурно ова ти е некоја дезионформација. Ако ги блокираат торентите, се блокирале. Ќе се префрлат 50% од корисниците на друг провајдер.
ТочноСигурно ова ти е некоја дезионформација. Ако ги блокираат торентите, се блокирале. Ќе се префрлат 50% од корисниците на друг провајдер.
Abe ne deka ne ti veruvam deka super e kaj tebe, sve okej toa, samo epten glupo ke bide, utre sve ke si raboti kako sto treba, bez nisto chepnato. Ne im e prv pat.
dali oni znaat zosto internetot tolku se koristi mnogu,, dali se svesni deka ako gi ukinat torentite ili downloadot deka internetot ke im padna na 1% korisnici, interentot zema zamav poradi downloadiranje igrici filmovi muzika sigorno oni nemaat tolku korisnici samo poradi mail da proveris.NE SE SVESNI STO PRAVAT, snemav internet i se javuvav vo T_HOME i mi vika kabelot vo koja porta ti e staven,,ja mu vikam vo taa sto bese i vcera i pred edna godina, i on pak kabelot vo koja porta ti e staven i ja pocnav da se smejam i mu vikam abe ti se zafrkavas so mene, i on pak istotoprasanje i mu kazav i vika epa dobro sega idi vamo tamo,,za smeenje se ili za zalenje se mislat deka site ne pravat moroniporadi zaostruvanje na polisata na fer koristenje torrentite ke bidat zabaveni, a podocna i celosno blokirani. momentalno se raboti na filter za p2p protokolite.
Која е тогаш поентата на пакети со 100GB, 200GB итн месечен трансфер? за сурфање по нет, проверка на маил и facebook? Не 50% ко што кажаа колегиве, него 95% од корисниците ќе се префрлат на други провајдери!poradi zaostruvanje na polisata na fer koristenje torrentite ke bidat zabaveni, a podocna i celosno blokirani. momentalno se raboti na filter za p2p protokolite.
Информацијава е од сигурен извор?poradi zaostruvanje na polisata na fer koristenje torrentite ke bidat zabaveni, a podocna i celosno blokirani. momentalno se raboti na filter za p2p protokolite.