Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
4 мај 2007
Мислења
598
Поени од реакции
208
Момци имате проблеми со нетот ?
Јас 5 мин имам 20 немам :mad::mad::mad:

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.547
Поени од реакции
9.457
Јас имам проблеми со нетот. Уште пред да го земам модемот имав проблеми. На секој пола саат-саат паѓа на 2-3 минути и повторно се конектира, па пак одново. Така секој ден. Се јавив до телеком ми рекоа дека не е до нив, одев со денови во t-home и никој не ми помогна. Некои ми викаат дека е до кабелот што е поврзан од бандерата до куќата. Можно ли е да е до тоа?

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.102
Поени од реакции
1.379
Јас имам проблеми со нетот. Уште пред да го земам модемот имав проблеми. На секој пола саат-саат паѓа на 2-3 минути и повторно се конектира, па пак одново. Така секој ден. Се јавив до телеком ми рекоа дека не е до нив, одев со денови во t-home и никој не ми помогна. Некои ми викаат дека е до кабелот што е поврзан од бандерата до куќата. Можно ли е да е до тоа?
Можно е.Јави се и кажи им да дојдат и да ти излечат нов кабел до куќата.

Simple mind

Паметни баби
Член од
19 јуни 2010
Мислења
57
Поени од реакции
1
Abe, na nekoj drug da ne mu dojde pomala smetka od t-home. JAs minatiot mesec staviv Call&Surf i ovoj mesec mi dojde smetka od 800 denari. Ne mi e jasno, a i plus minatiot mesec pak ne mi kocese internetot i simnav pak nad 50 GB a imam 15.

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.412
Поени од реакции
598
Abe, na nekoj drug da ne mu dojde pomala smetka od t-home. JAs minatiot mesec staviv Call&Surf i ovoj mesec mi dojde smetka od 800 denari. Ne mi e jasno, a i plus minatiot mesec pak ne mi kocese internetot i simnav pak nad 50 GB a imam 15.
Јави се на 171 и остави го твојот број и Име и Презиме , и проблемот ке биде решен :pos2:

Член од
9 септември 2008
Мислења
239
Поени од реакции
10
Да не знае некој колку се плаќаат тие пенали пошто сакам да го одкажам интернетот имам Макс АДСЛ 15 гб договорот го продолжив пред 2 месеци ?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.374
Поени од реакции
30.795
блазе си ти, мене тоа само еднаш ми се случило :(

Kajgana e sranje

Македонија Шампион
Член од
9 април 2010
Мислења
225
Поени од реакции
64
стигат помали сметки али не се радувајте. после следниот месец или понатаму ќе увидат па ќе ви стигне поголема сметка со додадена разликата од грешната сметка. на еден така и после промо периодот од 3 месеци продолжи по 600ден да му иде за call&surf али после на една сметка му беа додадени и за претходните месеци по 600ден.

Член од
21 декември 2009
Мислења
19
Поени од реакции
1
Дали некој знае каде можам да најдам список на Wi-Fi локации во Охрид за бесплатен интернет...Најдов една,ама не ми се верува дека само толку има бесплатни зони...Еве ја страната:
http://www.wayfaring.com/maps/show/55361
Не знам дали постои некоја друга страна,каде што можам да видам која плажа на пр.има Wi-Fi...Помош молам...Ви благодарам...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Дали некој знае каде можам да најдам список на Wi-Fi локации во Охрид за бесплатен интернет...Најдов една,ама не ми се верува дека само толку има бесплатни зони...Еве ја страната:
http://www.wayfaring.com/maps/show/55361
Не знам дали постои некоја друга страна,каде што можам да видам која плажа на пр.има Wi-Fi...Помош молам...Ви благодарам...
Јас се чудам како и тие се бесплатни во Охрид и тоа во лето :)

Пред кафичите треба да има.... толку :) И на некоја плажа ако им е денот :)

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Имаше лани и на Градиште и Славија плажите бесплатен вифи.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
И на Кубалибра. Само зашто е прашањево во оваа тема?

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Еми зашо да не стаат вајрлес бесплатно... Хотели се, срамота е без нет да ги остаат луџето.

за друго дојдов... наслушнав дека сеа давале спидпорт рутери на новите корисници. Јас имав Пирели па го заменив со Томсон и се размислувам да го сменам за Спидпорт.
ај кажете дали е океј рутерот, мојов има слаб вифи сигнал, 20тина метри едвај.

а и пошемачки изглеа.

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
не се такви новите рутери туку вакви W503V

Kajgana Shop

На врв Bottom