Не супер е нетот, ти да не имаш некој проблем со модемот напрај му рестарт.Момци имате проблеми со нетот ?
Јас 5 мин имам 20 немам![]()
Можно е.Јави се и кажи им да дојдат и да ти излечат нов кабел до куќата.Јас имам проблеми со нетот. Уште пред да го земам модемот имав проблеми. На секој пола саат-саат паѓа на 2-3 минути и повторно се конектира, па пак одново. Така секој ден. Се јавив до телеком ми рекоа дека не е до нив, одев со денови во t-home и никој не ми помогна. Некои ми викаат дека е до кабелот што е поврзан од бандерата до куќата. Можно ли е да е до тоа?
Јави се на 171 и остави го твојот број и Име и Презиме , и проблемот ке биде решен :pos2:Abe, na nekoj drug da ne mu dojde pomala smetka od t-home. JAs minatiot mesec staviv Call&Surf i ovoj mesec mi dojde smetka od 800 denari. Ne mi e jasno, a i plus minatiot mesec pak ne mi kocese internetot i simnav pak nad 50 GB a imam 15.
блазе си ти, мене тоа само еднаш ми се случилоAbe, na nekoj drug da ne mu dojde pomala smetka od t-home. JAs minatiot mesec staviv Call&Surf i ovoj mesec mi dojde smetka od 800 denari. Ne mi e jasno, a i plus minatiot mesec pak ne mi kocese internetot i simnav pak nad 50 GB a imam 15.
Јас се чудам како и тие се бесплатни во Охрид и тоа во летоДали некој знае каде можам да најдам список на Wi-Fi локации во Охрид за бесплатен интернет...Најдов една,ама не ми се верува дека само толку има бесплатни зони...Еве ја страната:
http://www.wayfaring.com/maps/show/55361
Не знам дали постои некоја друга страна,каде што можам да видам која плажа на пр.има Wi-Fi...Помош молам...Ви благодарам...