Јас се извинувам,ама вчера бев у гужва и не можев да барам соодветна тема за да го поставам прашањето...Се надевам дека нема љутиш...:smir:И на Кубалибра. Само зашто е прашањево во оваа тема?
Јас се извинувам,ама вчера бев у гужва и не можев да барам соодветна тема за да го поставам прашањето...Се надевам дека нема љутиш...:smir:И на Кубалибра. Само зашто е прашањево во оваа тема?
Сега скоро имаше пред 3-4 месеци. Не верувам.Да не има најави за зголемување на брзината?
ID : PUser (case sensitive)ID и PW за Пирели рутер?
Јас. Зошто?Има некој поминато лимит овој месец???
И следниот ќе може??? Абе стварно работиш во Т-Home? Секоја година ли е вака со интернетов за време на лето? Ако си. Ова сметкава за телефон овој месец ми стигна помала за 400 денари а тоа ми беше прв месец во Call&Surf. Да не има некој попуст првиот месец или така нешто. И на нет проверив и иста е сметката па сигурно не е грешка или така нешто?човекот што ја крате брзината е на одмор така да овој месец, а и следниот симнувајте колку сакате.![]()
Абе грешка. Мислев рутер а сум напишал модем.со speedport w503v не ти требит модем, самиот рутер е и со модем