Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
За еден месец ке пуштале брз интернет 50Mps преку оптички кабел на тие места каде има оптика.
Мислам дека нема да пуштат а и да пуштат би било тест

Не мора да се копаат улици за да се пушти кабел. Можно е да имаат од порано црева па во нив да го бутнат кабелот, или да пуштат кабел по канализација или водоводна мрежа. Сепак, како и да е, не е дефинирано дали тој 50 Мбпс пакет ќе биде реален излез надвор од МК.

Кога ќе го поминам лимитот дали може да направам да ми се плаќа плус за секој гига а не да ми се намалува брзината?

Ако може која е процедурата, корисник сум на call & surf comfort со 25 гига тој што е

Кога ќе го поминам лимитот дали може да направам да ми се плаќа плус за секој гига а не да ми се намалува брзината?

Ако може која е процедурата, корисник сум на call & surf comfort со 25 гига тој што е

Е добро де, само мигрирај си на појак пакет, ништо комплицирано.

Е добро де, само мигрирај си на појак пакет, ништо комплицирано.
Е браво бе, за така и баба знае. Муабетот ми беше дали може да се напраи да се доплаќа плус кога ќе помине лимитот а не да плаќам плус 1000 денари за 100 гига сум ги напраил или не нив

Имам интернет од адсл и имам проблем на секое звонење на тел ми пагња нет дали некој може да ми каже што може да му биде...фала

Колку телефонски апарати имаш?

Патем, декс.. не можеш да докупиш гигабајти. Можеш само да смениш пакет :toe:

Исто така провери како ти се врзани каблите (телефонски кабел, па сплитер, па 2 кабли...) можно е да се расипал сплитерот.

Ej luge. Dali ova MAx adsal ima nekoja stranica za besplatno download na razni raboti.Filmovi.Programcina.i dr. ama pritoa da ne ti zema net.???Pls kazetemi

Abe sto se smees:p Sega ke se prefrluvam na MAx ADSL.Pa zato prasuvam.Oti ovdeka so sum sea na Kabelnet edna prilepska kabelska ima nivna stranica kade clenovite zakacuvaat fajlovi i moze da simnuvas a Net ne ti zemaat.(samo od nivnata stranica)

Тоа мислам дека ти е ФТП сервер друже, или како што популарно во Велес го викаат Мрежа. Иако не сум од Велес, ми имаат кажувано дека имало доста корисни работи, програми, игри, филмови, музика, итн..

Иначе на МаксАДСЛ нема такво..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom