Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
13 јули 2006
Мислења
15.458
Поени од реакции
18.456
Моја проценка е дека евентуално некој региони во СК можеби ќе имаат оптика...

...а ние другите само некоја шминка на понудите т.е. евентуално пониски цени, ама ништо спектакуларно нема да биде.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.216
Поени од реакции
8.317
Ај некој сто има Мах тв вистина ли е тоа коа ке симињаш со фулл брзина сликата сецкала ?

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.412
Поени од реакции
598
Ај некој сто има Мах тв вистина ли е тоа коа ке симињаш со фулл брзина сликата сецкала ?
Не е вистина , ја секој ден симињам со фул брзина преку торенти :nenene:
Сецкањето се јавува од време на време (Канал5 поготово) ама тоа трае 3-4 секунди , и си тера нормално цело време .
Супер се Макс ТВ , немам замерка , освен една : Кога снимаш нешто на еден канал , а во моментот гледаш друг канал , во тој случај вториот ТВ приемник не работи :nesum:
Ти имаш ли ставено Макс Тв ?

InTr0

138 bpm
Член од
28 јуни 2007
Мислења
90
Поени од реакции
8

После јавување у Т-Home и отерување у пм .... брзина компактабилна на пакетот (Call & Surf Comfort)

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
уште малку и ке ми помине договорот од т-хоум, е сеа треба ли да идам да им кажам дека не сакам да ми го продолжат договорот, или автоматски не го продолжуваат ? сакам да се префрлам на некој друг оператор

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
уште малку и ке ми помине договорот од т-хоум, е сеа треба ли да идам да им кажам дека не сакам да ми го продолжат договорот, или автоматски не го продолжуваат ? сакам да се префрлам на некој друг оператор
Автоматски ти го продолжуваат. Треба минимум 2 недели пред да ти истече договорот да ги известиш дека нејќеш да ги користиш веќе нивните услуги, за да не ти го продолжат.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
ќе почекаме Дедо Мраз да ни донесе оптички кабли се надевам по поволни цени :)
додека да ни донесе дедо мраз оптика ке се изначекаме
значи сакат да ме дерат уште
е нема ке си идам јас да им кажам убаво дека нејкам ништо со нив веке

Член од
15 ноември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
9
па така е колку повеке им попушташ толку ти се сер** на глава !!!

Член од
20 јануари 2009
Мислења
108
Поени од реакции
1
I jas za 12 dena se gasam od T-Home...dosta e laga....10 giga ti davat na naj eftiniot paket a ti go kutkat na 8 giga..2 giga te kradat...i toa meris mesecno na LinkSysot so softwerot DD-WRT koj ima staveno znae ,a na netmeterot isto taka kazuva 8 giga i 120 megabajti...a oni ti merat 10 i pol giga ..Epa Corba Makedonce...Dal gospod i drugi ne se samo oni...Ili kazano 10 giga interenet ti davat za 12 dena za 589 denara so DDV...

ќе почекаме Дедо Мраз да ни донесе оптички кабли се надевам по поволни цени :)
Aj toa za u SKopje ama za vo Kavadarci mozda Posle Bukureski Dogovor ili 2013 najrano:vozbud:

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
I jas za 12 dena se gasam od T-Home...dosta e laga....10 giga ti davat na naj eftiniot paket a ti go kutkat na 8 giga..2 giga te kradat...i toa meris mesecno na LinkSysot so softwerot DD-WRT koj ima staveno znae ,a na netmeterot isto taka kazuva 8 giga i 120 megabajti...a oni ti merat 10 i pol giga ..Epa Corba Makedonce...Dal gospod i drugi ne se samo oni...Ili kazano 10 giga interenet ti davat za 12 dena za 589 denara so DDV...

Aj toa za u SKopje ama za vo Kavadarci mozda Posle Bukureski Dogovor ili 2013 najrano:vozbud:
Како само вас ве крадат... чудо над чудата.
Мој тип за промените од септември - стап. Мало зголемување на дозволен сообраќај ако ни фрлат, друго не верувам.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
108
Поени од реакции
1
Како само вас ве крадат... чудо над чудата.
Мој тип за промените од септември - стап. Мало зголемување на дозволен сообраќај ако ни фрлат, друго не верувам.
Ne da kradat susat:)))Ma nema nisto osven ova novoto sto e so MatxTv 4 meseci gratis ti davat da gledas so nov dogovor ....Naglo se gasat od T-home..Site se prefrlat na AlloNet kaa sto gledam ...

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Само да го качат сообраќајот на 30-40 Гб супер ќе ебрзината е супер уште тоа им фали за добар интернет:vozbud:и сега е добар ама за мене се многу малку 10ГБ:kesa:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Имам Call & Surf Comfort + го користам неколку месеци и сакам да го намалам на некој помал пакет.
Можи да се намали или треба да чекам да заврши договорот 1 година?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Имам Call & Surf Comfort + го користам неколку месеци и сакам да го намалам на некој помал пакет.
Можи да се намали или треба да чекам да заврши договорот 1 година?
Можеш да мигрираш во помал пакет, ама мислам дека со тоа автоматски се обновува договорот.

Kajgana Shop

На врв Bottom