Не е вистина , ја секој ден симињам со фул брзина преку торенти :nenene:Ај некој сто има Мах тв вистина ли е тоа коа ке симињаш со фулл брзина сликата сецкала ?
Автоматски ти го продолжуваат. Треба минимум 2 недели пред да ти истече договорот да ги известиш дека нејќеш да ги користиш веќе нивните услуги, за да не ти го продолжат.уште малку и ке ми помине договорот од т-хоум, е сеа треба ли да идам да им кажам дека не сакам да ми го продолжат договорот, или автоматски не го продолжуваат ? сакам да се префрлам на некој друг оператор
ќе почекаме Дедо Мраз да ни донесе оптички кабли се надевам по поволни ценииде септември ваљда нови брзини/лимит
додека да ни донесе дедо мраз оптика ке се изначекамеќе почекаме Дедо Мраз да ни донесе оптички кабли се надевам по поволни цени![]()
Aj toa za u SKopje ama za vo Kavadarci mozda Posle Bukureski Dogovor ili 2013 najranoќе почекаме Дедо Мраз да ни донесе оптички кабли се надевам по поволни цени![]()
Како само вас ве крадат... чудо над чудата.I jas za 12 dena se gasam od T-Home...dosta e laga....10 giga ti davat na naj eftiniot paket a ti go kutkat na 8 giga..2 giga te kradat...i toa meris mesecno na LinkSysot so softwerot DD-WRT koj ima staveno znae ,a na netmeterot isto taka kazuva 8 giga i 120 megabajti...a oni ti merat 10 i pol giga ..Epa Corba Makedonce...Dal gospod i drugi ne se samo oni...Ili kazano 10 giga interenet ti davat za 12 dena za 589 denara so DDV...
Aj toa za u SKopje ama za vo Kavadarci mozda Posle Bukureski Dogovor ili 2013 najrano![]()
Ne da kradat susatКако само вас ве крадат... чудо над чудата.
Мој тип за промените од септември - стап. Мало зголемување на дозволен сообраќај ако ни фрлат, друго не верувам.
Можеш да мигрираш во помал пакет, ама мислам дека со тоа автоматски се обновува договорот.Имам Call & Surf Comfort + го користам неколку месеци и сакам да го намалам на некој помал пакет.
Можи да се намали или треба да чекам да заврши договорот 1 година?