Не е вистина , ја секој ден симињам со фул брзина преку торенти :nenene:Ај некој сто има Мах тв вистина ли е тоа коа ке симињаш со фулл брзина сликата сецкала ?
Автоматски ти го продолжуваат. Треба минимум 2 недели пред да ти истече договорот да ги известиш дека нејќеш да ги користиш веќе нивните услуги, за да не ти го продолжат.уште малку и ке ми помине договорот од т-хоум, е сеа треба ли да идам да им кажам дека не сакам да ми го продолжат договорот, или автоматски не го продолжуваат ? сакам да се префрлам на некој друг оператор
ќе почекаме Дедо Мраз да ни донесе оптички кабли се надевам по поволни ценииде септември ваљда нови брзини/лимит
додека да ни донесе дедо мраз оптика ке се изначекамеќе почекаме Дедо Мраз да ни донесе оптички кабли се надевам по поволни цени
Aj toa za u SKopje ama za vo Kavadarci mozda Posle Bukureski Dogovor ili 2013 najranoќе почекаме Дедо Мраз да ни донесе оптички кабли се надевам по поволни цени
Како само вас ве крадат... чудо над чудата.I jas za 12 dena se gasam od T-Home...dosta e laga....10 giga ti davat na naj eftiniot paket a ti go kutkat na 8 giga..2 giga te kradat...i toa meris mesecno na LinkSysot so softwerot DD-WRT koj ima staveno znae ,a na netmeterot isto taka kazuva 8 giga i 120 megabajti...a oni ti merat 10 i pol giga ..Epa Corba Makedonce...Dal gospod i drugi ne se samo oni...Ili kazano 10 giga interenet ti davat za 12 dena za 589 denara so DDV...
Aj toa za u SKopje ama za vo Kavadarci mozda Posle Bukureski Dogovor ili 2013 najrano
Ne da kradat susat))Ma nema nisto osven ova novoto sto e so MatxTv 4 meseci gratis ti davat da gledas so nov dogovor ....Naglo se gasat od T-home..Site se prefrlat na AlloNet kaa sto gledam ...Како само вас ве крадат... чудо над чудата.
Мој тип за промените од септември - стап. Мало зголемување на дозволен сообраќај ако ни фрлат, друго не верувам.
Можеш да мигрираш во помал пакет, ама мислам дека со тоа автоматски се обновува договорот.Имам Call & Surf Comfort + го користам неколку месеци и сакам да го намалам на некој помал пакет.
Можи да се намали или треба да чекам да заврши договорот 1 година?