Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

HaRdToGeT

UnStOp@bbLe KiLLeR
Член од
18 септември 2005
Мислења
373
Поени од реакции
7
Abe internetot si e super za super . ... za linjata ima nekoe si eho no ne me zagrizuva toa tolku kolku shto mi e problemov so missing options, i zoshto ne saka da mi go konektira thomsonot..ali jebiga ostanuva vaka da teram. bez wireless i so dialup konekija ...

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
Abe internetot si e super za super . ... za linjata ima nekoe si eho no ne me zagrizuva toa tolku kolku shto mi e problemov so missing options, i zoshto ne saka da mi go konektira thomsonot..ali jebiga ostanuva vaka da teram. bez wireless i so dialup konekija ...
Хммм а што не им го однесеш да ти го преконфигурираат?

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
dali ima nekoj staveno od ovaj paketot 3 max start i da mi kazi kako e internetot i kolku mu idi smetka mesecno?

Член од
6 септември 2007
Мислења
2.255
Поени од реакции
116
Едно "newbie" прашање. :jaj:

Од пред некој ден сум корисник на ADSL100, претходно бев на ОнНет, е сеа незнам како да си ја проверам состојбата на сметката (потрошени гигабајти). Ако може да ми каже некој, ме мрзи да се јавувам да ги прашувам.:kesa:

Фаља.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Во последно време кочеше системот сега е подобро.

H

HITCH

Гостин
Денес нетов ми е катастрофа само кај мене е проблемот или кај сите? Им се јавувам тие ме дриблаат

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
И кај мене е катастрофа, овие од техиничка подршка велат дека ќе се сределе проблемите за три - четири часа. :toe:

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
лелеее се ке отпасам чера си ставив преку АДСЛ (од 10 гига) и идеше со 500 кб у сек а денеска едвај на јутуб клип можам да гледам проверив само 600 мб имам искористено....
ама како шо гледам и кај вас другите е бавен така ли ?

пс. кога идам да си сменам пасс секогаш ми покажува дека треба да ставам голема,мала и бројка
у пассо ставам се и па неќе да го смене... да не е работата до конто бројо ?

P

Princ

Гостин
Како немаме, сите порничи со сецкање ми ги дава. А-а---ааааах-хх. Не се живее вака.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
108
Поени од реакции
1
Kaj mene 2 dane e tinja netot.Od tehnicka navodno prv pat od mene slusale :)Neverovaten lag ima .Pingajte na yahoo i ce vijte:)

Pozdrav

S

Sheldon Cooper

Гостин
Кај мене нетов е 1 Мб со исклучен рисивер од можни 8 Мбта. (со вклучен е 500 кб) Рекоа дека до кај нив е проблемот и ми побараа број за контакт, сега незнам кога ќе го направат, добро е што не паѓа. А изгледа некој дефект е што на повеќе им се спор нетов. Дајте ОПТИКА!

P

Princ

Гостин
Море дајте асални линкови према светот што можат да ги опслужат основно сите корисници, за почеток. Што ќе ни е оптика кога надворешните линкови се тиња? Ќе сурфаме во LAN?

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
Добро шо се дешава со интернетот еј! Одвај форум отворам ..

Kajgana Shop

На врв Bottom