Awake
б.
- Член од
- 30 декември 2007
- Мислења
- 3.198
- Поени од реакции
- 2.628
Имаат некој проблеми деновиве. Исто така, веќе почнаа со поставување на оптички кабел низ Скопје. Од следната недела ке почнат со мојата зграда, а тоа ке биде 4та зграда по ред во Скопје и колку што успеав да се разберам со нив, сево ова, би требало да се заврши и веќе да профункционира во септември.
Е, сега.. под тоа профункционирање, значи зголемување на стабилноста и брзината, на било кој пакет, почнујќи од основните, па до оние бизнис пакети. Колку што Јас ги разбрав по телефон, некако брзинитe ми изгледаа претерани, што дури и се прашувам дали добро чув. Се на се, останува да се дочека септември, мада и сега сум доста задоволен после неколкуте лоши искуства со Thome.
Е, сега.. под тоа профункционирање, значи зголемување на стабилноста и брзината, на било кој пакет, почнујќи од основните, па до оние бизнис пакети. Колку што Јас ги разбрав по телефон, некако брзинитe ми изгледаа претерани, што дури и се прашувам дали добро чув. Се на се, останува да се дочека септември, мада и сега сум доста задоволен после неколкуте лоши искуства со Thome.