Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Дали имате проблем деновиве како што имам и јас? Од торенти неможам да качам повеќе од 350-360КБпс. Другото се си се нормално.

Cak

Член од
22 април 2009
Мислења
212
Поени од реакции
18
Druze zavisi od torent do torent a i kolku sidovi ima toa zakaceno

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Druze zavisi od torent do torent a i kolku sidovi ima toa zakaceno
Заборавив да потенцирам, симнувам од Torrentleech и тоа Prison Break новиве епизоди кои имаат по 4000 сида со по гигабитни аплоади, и поврзан сум со најмалце 300 сидови, така да веруј ми билошто да симнувам од тој тракер, ми ја цеди до даска конекцијата. Пробав и со други тракери и едноставно на торент не добив ништо повеќе од тоа. Од Рапидшеар со премиум акаунт ми симнува едвај 450КБпс што е сепак далеку од 10мбпс за кои имам платено и ги имав до скоро.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.338
абе нон стоп ми пага нетот.покажува дека е конектиран а не ми влегува на соодветни места.не отвара страници,не оклучува мсн... :toe:

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
imam adsl 10 i poslednive dva meseci nekako brzo mi se trosi. eve vcera go zaminav 10 giga a spored predhodnite meseci pomalku spustam i klipcina pomalku gleam i cel mesec mi traese 10 giga a ovie meseci katastrofa. vo predhodnite meseci i po 2 filma ke spustev i pesni neznam kolku i volku ne mi se troses?

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
imam adsl 10 i poslednive dva meseci nekako brzo mi se trosi. eve vcera go zaminav 10 giga a spored predhodnite meseci pomalku spustam i klipcina pomalku gleam i cel mesec mi traese 10 giga a ovie meseci katastrofa. vo predhodnite meseci i po 2 filma ke spustev i pesni neznam kolku i volku ne mi se troses?
Едно да ти кажам, сега линиите имаат заштита така да со твојот јузер и лозинка можеш да се конектираш само од кај тебе. Може некој да ти го краде интернетот ако користиш рутер и имаш вклучено wireless (и не ти е заштитен со лозинка). Тоа што викаш си симнувал по 2 филма... може си симнувал некои од 500-600 мб, а сега си симнал некој од 4-5 гига па отишол сообраќајот.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Со посебен договор можеш да го користиш акаунтот и на други телефонски линии.....

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Кој што членот најверојатно го нема склучено

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
Едно да ти кажам, сега линиите имаат заштита така да со твојот јузер и лозинка можеш да се конектираш само од кај тебе. Може некој да ти го краде интернетот ако користиш рутер и имаш вклучено wireless (и не ти е заштитен со лозинка). Тоа што викаш си симнувал по 2 филма... може си симнувал некои од 500-600 мб, а сега си симнал некој од 4-5 гига па отишол сообраќајот.
ama ovaj mesec nemam spusteno recisi nisto samo nekolku programi i nekolku pesni, nekoj klipcina sto gleav, poker na facebook i toa

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
После надминување на 10 гига,не се успорува брзината?:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom