Orkad
The Master
- Член од
- 5 октомври 2007
- Мислења
- 1.010
- Поени од реакции
- 10
ace_elemeNt и кај мене фака е не се секирај си ја тупам глава еве 2 недели веке...а Princ кој ти кажа то бе? Јас нон стоп се јавував не ми рекоја такво нешто???
Ја пушташ песната на Winamp, сликите ги отвараш преку ACDSee и местиш на SlideShow. Завршена работа.kako moze da stavam pesna na youtube i dodeka trae pesnata da vrtat slikicki koi jas kje gi izberam...ve molam odgovorete mi kolku sto e mozno pobrzo...blagodaram odnapred
па се разбира истото ќе го направат и офф нет, прво пишува неограничен па после шлак ќе бапнат 300гб демек можеш блаблабла политика на фер користиње бабини деветини хахаОд официјалната страна на Т-хоме.....
За
Call & Surf Comfort +
1 За неограничениот интернет сообраќај важи политика на фер користење која подразбира сообраќај од 150 GB месечно. Под надминувањето на овој сообраќај, брзината на пристап се намалува на 64/64 kbps
2 За неограничените разговори во локален и национален сообраќај важи политика на фер користење која подразбира телефонски разговори од 100 часа месечно. По надминувањето на овој праг, разговорите се наплатуваат по редовни цени.
Некако чудно го сфаќаат поимот неограничен?!?
+1 to RosswellЈа пушташ песната на Winamp, сликите ги отвараш преку ACDSee и местиш на SlideShow. Завршена работа.
Прашање до тие со комфорт пакети
Дали е можно преку компјутер да се врти по броеви без телефон? Зошто нели линијата иде дирекно во рутеров.