Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
ace_elemeNt и кај мене фака е не се секирај си ја тупам глава еве 2 недели веке...а Princ кој ти кажа то бе? Јас нон стоп се јавував не ми рекоја такво нешто???

P

Princ

Гостин
Ти имаш друг проблем. Ние (јас) до пред некој саат немавме проблем со брзината.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Кај мене беше во ред цел ден,и одеднаш се случи ова. Претходно немав никакви проблеми

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
lulz

ова второто е од гејрчкиот сервер од вчера

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Од официјалната страна на Т-хоме.....

За
Call & Surf Comfort +

1 За неограничениот интернет сообраќај важи политика на фер користење која подразбира сообраќај од 150 GB месечно. Под надминувањето на овој сообраќај, брзината на пристап се намалува на 64/64 kbps
2 За неограничените разговори во локален и национален сообраќај важи политика на фер користење која подразбира телефонски разговори од 100 часа месечно. По надминувањето на овој праг, разговорите се наплатуваат по редовни цени.

Некако чудно го сфаќаат поимот неограничен?!?

Член од
10 ноември 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
kako moze da stavam pesna na youtube i dodeka trae pesnata da vrtat slikicki koi jas kje gi izberam...ve molam odgovorete mi kolku sto e mozno pobrzo...blagodaram odnapred

Roswell

Tu Sei Tutta La Mia Vita
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.619
Поени од реакции
29
kako moze da stavam pesna na youtube i dodeka trae pesnata da vrtat slikicki koi jas kje gi izberam...ve molam odgovorete mi kolku sto e mozno pobrzo...blagodaram odnapred
Ја пушташ песната на Winamp, сликите ги отвараш преку ACDSee и местиш на SlideShow. Завршена работа.

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Фала *ура*ц ми го средија нетов. Значит мајката му била да ги давиш нон стоп да им се јавуваш иначе ништо од бизнисот.

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
Од официјалната страна на Т-хоме.....

За
Call & Surf Comfort +

1 За неограничениот интернет сообраќај важи политика на фер користење која подразбира сообраќај од 150 GB месечно. Под надминувањето на овој сообраќај, брзината на пристап се намалува на 64/64 kbps
2 За неограничените разговори во локален и национален сообраќај важи политика на фер користење која подразбира телефонски разговори од 100 часа месечно. По надминувањето на овој праг, разговорите се наплатуваат по редовни цени.

Некако чудно го сфаќаат поимот неограничен?!?
па се разбира истото ќе го направат и офф нет, прво пишува неограничен па после шлак ќе бапнат 300гб демек можеш блаблабла политика на фер користиње бабини деветини хаха

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
ако користиш само flashet или пак ABC, затоа што можеш да наместиш 3кб/с upload a download да ти иде со максимум :vozbud:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Прашање до тие со комфорт пакети
Дали е можно преку компјутер да се врти по броеви без телефон? Зошто нели линијата иде дирекно во рутеров.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Прашање до тие со комфорт пакети
Дали е можно преку компјутер да се врти по броеви без телефон? Зошто нели линијата иде дирекно во рутеров.

Da pravis bypass so prefiks 9 i te rutira na obicna PSTN centrala .Go ima vo upatstvoto taka.

Toa taka si e tamu od kaj niv te prefrlaat.
Steta sto nemaat softver za provizija da vidis kolku minuti si vrtel a vaka oni te vrtat.:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom