deXterche
тадаммм
- Член од
- 12 февруари 2006
- Мислења
- 4.920
- Поени од реакции
- 942
Несватив...ај малце подеталноDa pravis bypass so prefiks 9 i te rutira na obicna PSTN centrala .Go ima vo upatstvoto taka.
Несватив...ај малце подеталноDa pravis bypass so prefiks 9 i te rutira na obicna PSTN centrala .Go ima vo upatstvoto taka.
Несватив...ај малце подетално
Mене прашањето ми беше дали е можно преку компјутер да вртишZnaci ja podigas slusalkata od telefonot i pred da pocnes da go vrtis brojot pritiskas 9 + brojot i taka te rutira centralata na PSTN linija i te tarifira na impuls.
Nema filozofija brat.
Mене прашањето ми беше дали е можно преку компјутер да вртиш
Да, прееска се случи тоа. И сијаличката на рутерот се напраи црвенаСе случува ( оваа вечер ) и кај вас да се појави error 718 кај корисниците со длинк модеми односно Disconected by user кај оние што се на call & surf пакетите ?
Исто и кај мене, еве четврти пат за неполн пола час... :nesum:Да, прееска се случи тоа. И сијаличката на рутерот се напраи црвена
Епа јави им се бе кажи дека ти е спор интернетот, нека проверат линија... Види да не си го надминал сообраќајот, па сега имаш дајл ап. Кабелот што оди во сплитерот, извади го и стави го директно во модем. Ако ти се зголеми брзината, тогаш најверојатно нешто е до сплитерот.Овие два дена интернетот е некако многу спор. Како дајл ап да имам. Овие од T-Shit стварно не си ја работат работата како што треба. :uvo:
Било нешто до централата. Сега повторно се нормализира.Епа јави им се бе кажи дека ти е спор интернетот, нека проверат линија... Види да не си го надминал сообраќајот, па сега имаш дајл ап. Кабелот што оди во сплитерот, извади го и стави го директно во модем. Ако ти се зголеми брзината, тогаш најверојатно нешто е до сплитерот.
Ја незнам стварно, ако имаш/те проблем да не очекуваш/те сам да се среди ?
Можеш да си провериш во секое време колку си потрошил.Any1 else has Internet problems ?? I vcera i denes ...sporo e ko tashak a nema teoretski sansi da sum nadminal 100gb limit -.-
T.e dloadod me ebe ... uploadot e ok (valjda)
Можеш да си провериш во секое време колку си потрошил.
- Он топик, и мене ме јебе нешто овие два-три дена со брзината, се надевам ке се среди во брзо време.