Тачи: Учеството на ДПА во Владата е веќе завршено

Член од
13 март 2008
Мислења
27
Поени од реакции
2
еве ти беља команданте сега ке те банираат и од штаб нема да ти ја дадат стандардната дневница леб паштета и пиво...жал ми е :bil:

а тамн ке ти правеа кариера пошто се сведоа на тоа ти да си им водечкиот интелект :bilokojzbot::bilokojzbot:
Znaes u terminator so kaza arnold "KE SE VRATAM " :kickbox:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Kaj bese ona : asta la vista baby ??? :)

Ra

Член од
15 февруари 2008
Мислења
417
Поени од реакции
5
Не, него, вољим да га враќам бре, прм коаљициве маќедонате..
Многу знае будалата што е тоа аста ла виста!
:pos2:

Член од
27 ноември 2005
Мислења
648
Поени од реакции
7
Претседателството на ДПА ја потврди одлуката

„Ова е тешка политичка криза за Македонија. Сите спин мајстори кои мислат дека со една евтина тактика, ќе ја решаваат ситуацијата, нема да можат, нема да успеат, ќе се изгорат. Не ми се важни изборите, не ми се важни владите, важно ни е процесот да го тераме до крај. Имаме огромна поддршка од нашите сојузници САД, ЕУ и НАТО, сите заедно да работиме, да ги решаваме овие проблеми. Тие не се толку наивни да ни се мешаат какви влади ќе правиме и дали ќе правиме“, изјави Тачи.
„Му порачувам на господинот Груевски, на господинот Ахмети, во насока на почитување на Уставот на Република Македонија, на законите, ако можат да направат заедничка Влада и да ни кажат со процедура, што тоа се договориле и дали можат тоа да го изведат“, додаде Тачи.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Претседателството на ДПА ја потврди одлуката

„Имаме огромна поддршка од нашите сојузници САД, ЕУ и НАТО, сите заедно да работиме, да ги решаваме овие проблеми. Тие не се толку наивни да ни се мешаат какви влади ќе правиме и дали ќе правиме“, изјави Тачи.
„Му порачувам на господинот Груевски, на господинот Ахмети, во насока на почитување на Уставот на Република Македонија, на законите, ако можат да направат заедничка Влада и да ни кажат со процедура, што тоа се договориле и дали можат тоа да го изведат“, додаде Тачи.
cii sojuznici? :)

mislev deka SAD, EU i NATO se sojuznici samo so Drzavi, ne so sherifi...

ili ke ispadni deka nekoj imase pravo , deka nitu SAD, nitu Nato, nitu EU ni treba, i deka celo vreme trcavme po umot na Brane i brankovci, "evro-atlanski integracii, evro-atlanski integracii, etc, etc" ?

Член од
14 јули 2005
Мислења
1.428
Поени од реакции
43

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
Абе грешник еве јас ќе ти кажам еден пример....додека беше Љубпчо Георгиевски на власт...сите што беа тогаш за ВМРО го сакаа човекот....направи подем во сите сфери...поготово земјоделието беше највеќе стимулирано....како второ немаше приватизации или малверзации освен ОКТА...и како трето немаше стечајци....со еден збор човекот додека седеше на фотељата правеше нешто за народот +тоа го врати духот на македонците...

Е сеа поради тоа што од кога падна во опозиција стана бугар тоа значи дека треба да го плукаме заради тоа....и нормално не ме интересира дали он поради бугарскиот пасош избегал од можност за притвор во Хаг...важно тој за мене е предавник....

Ама вашиот папа(Бранко Ц.) ја искраде државата 15години не симна на најниско ниво со некој земји од Африка што првпат ги слушнав кога не читаа со кој сме на листата(Свазиленд)....и вие пак му го дудлате:pusk:...така да со тој потег вие сите СДС симпатизери за мене сте предавници бидејќи ни еднаш не се осмеливте нешто лошо да кажете за нив...туку чекате било што да се деси со ВМРО за да прокоментирате...

Со тоа драги СДС-овчиња вие за мене сте лепешки кои имаат свој идол Б.Ц...а смрдите кога ВМРО ќе ве стапне!!!
Ти другарче стварно незнаеш што пишуваш.

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
@ pavel: zaboraviv najvaznoto...

ona so morkovceto i magarceto :)

ili trevata i magareto...

ne umri magare, do zelena treva...

ete, idi prolet, ke ima treva, ama da ne crkni magareto sega ko e na dofat na trevata.

@ asterix: i so tebe da se slozam vo neshto, deka toj avtorot na citatot navistina ne znae sho napisal.

kakvo vregjanje na inteligencija, zemal ljuBco bukar tapija da izbegni hag :pos::pos2:

jes da e vo pravo deka glavniot parazit vo MK e branko crtica aka BC... kolku i da te boli toa...

ama da go pravda i slavi to pedero bugarofilski.. hehe

tendjere. bez kapak. mnogu ubav izraz, mnogu kazva :)

N

n/a

Гостин
Ти другарче стварно незнаеш што пишуваш.
Mozebi edinstveniot tuka na forumov sto goltnal mashina za pishuvanje i edna audio traka od nekoj partiski kongres i stvarno ne znae sto pisuva....si ti ustvari.

Ama bukvalno da se cudi covek do kade moze da dojde niskosta na eden `partiski vojnik`.
I kako takov,ti si sram za samiot tebe,za familijata ti,za zemjava voopsto.
:toe:
Zalosno.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Страшна контрааргументираност на астерикс...:pos: :pos:

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
Bidna so bidna, nego sega so ke praime, kakva vlada ke se prai, dali DUI ke vleze vo vlada ili ne, po se izgleda deka vo makedonija ostana samo eden albanski politicki subjekt, koj do poajavata na nov taa non stop ke si bide na vlast, bez razlika dali obedil VMRO ili SDSM

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
Има ли пилот во авионов.:nesvest::nesvest:....каде е сега Гуевски, да излезе и да каже нешто на овој народ.сепак имаат некој морална должност да не информираат каде ќе ја возат државава...АЛОООООООООООООООООО

Kajgana Shop

На врв Bottom