Тачи: Учеството на ДПА во Владата е веќе завршено

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Da be od kaj me pozna ama ti si izgleda onoj soferot striptizerot :pos2:
Па ќе ме познаеше ако бев тој,нели сте сега заедно,во иста затворена соба,како "мала група".:pos2::pos2:

Член од
13 март 2008
Мислења
27
Поени од реакции
2
Па ќе ме познаеше ако бев тој,нели сте сега заедно,во иста затворена соба,како "мала група".:pos2::pos2:
Ama so praime sega koga ke izlezam (slunav padnala vladava ) ke ima EBE. JE:vozbud: :vozbud: :vozbud:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.182
Ama so praime sega koga ke izlezam (slunav padnala vladava ) ke ima EBE. JE:vozbud: :vozbud: :vozbud:
кажи бе команданте те гнетат ли внатре циганите,и дали се изглупира од љубомора дека врчак место тебе Гаџа го зема па стана патриот ти??:bil:

Член од
13 март 2008
Мислења
27
Поени од реакции
2
кажи бе команданте те гнетат ли внатре циганите,и дали се изглупира од љубомора дека врчак место тебе Гаџа го зема па стана патриот ти??:bil:
Samo moze da sonuvate deka mene nekoj nestto mi moze sega ke vidis koga ke se vratat mojte dur togas ke ima gnetenje :vozbud: :vozbud:

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
Abe te gledam mnogu jak vaka na forumov ti jade ustata i so treba i so ne treba kogo ke gmecis ti si se zaprasal be primitivec eden ako sakas negde da se najdeme pisi !!!
подобро запали се, помалце ќе те боли :)

на копилиња кои ја цицаат крвта на народот им го вријам од 91ва, и за такви немам милост :)

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Уфф плачете за банче, ајде сега ќе дојде “извршителот“

Ај лека ноќ од мене!

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.182
Samo moze da sonuvate deka mene nekoj nestto mi moze sega ke vidis koga ke se vratat mojte dur togas ke ima gnetenje :vozbud: :vozbud:
командатнте ке ти дадам еден совет за твоедобро шитни го компјутерот купи си јојо или клик клак поише ти лежи на паметот не си ти за вакви направи некако прават да испаѓаш глуп пред народов :bil:

Член од
13 март 2008
Мислења
27
Поени од реакции
2
командатнте ке ти дадам еден совет за твоедобро шитни го компјутерот купи си јојо или клик клак поише ти лежи на паметот не си ти за вакви направи некако прават да испаѓаш глуп пред народов :bil:
Pa nemam ja kopjuter ova go pozajmiv od edna poznanicka koja slucajno tebe te znaela ti teknuva koja e :pusk:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.182
Greska momce se raboti za na tetkati sestra :pos2:
:pos2: :pos2: :pos2:
еве ти беља команданте сега ке те банираат и од штаб нема да ти ја дадат стандардната дневница леб паштета и пиво...жал ми е :bil:

а тамн ке ти правеа кариера пошто се сведоа на тоа ти да си им водечкиот интелект :bilokojzbot::bilokojzbot:

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
еве ти беља команданте сега ке те банираат и од штаб нема да ти ја дадат стандардната дневница леб паштета и пиво...жал ми е :bil:

а тамн ке ти правеа кариера пошто се сведоа на тоа ти да си им водечкиот интелект :bilokojzbot::bilokojzbot:
2 таблетки екстази и малку лошо хероинче заборај :)

темава, односно темиве станаа таратур.

ги повикувам модераторите / админите да воведат ред.

Еве јас се воздржувам од било какво понатамошно реагирање на провокации на разни будали.

Нема сеуште војна, нема сеуште потреба од влегување во парламент. Да видиме шо ќе донеси новиов ден :)

Kajgana Shop

На врв Bottom