Znaes u terminator so kaza arnold "KE SE VRATAM " :kickbox:еве ти беља команданте сега ке те банираат и од штаб нема да ти ја дадат стандардната дневница леб паштета и пиво...жал ми е :bil:
а тамн ке ти правеа кариера пошто се сведоа на тоа ти да си им водечкиот интелект :bilokojzbot::bilokojzbot:
cii sojuznici?Претседателството на ДПА ја потврди одлуката
„Имаме огромна поддршка од нашите сојузници САД, ЕУ и НАТО, сите заедно да работиме, да ги решаваме овие проблеми. Тие не се толку наивни да ни се мешаат какви влади ќе правиме и дали ќе правиме“, изјави Тачи.
„Му порачувам на господинот Груевски, на господинот Ахмети, во насока на почитување на Уставот на Република Македонија, на законите, ако можат да направат заедничка Влада и да ни кажат со процедура, што тоа се договориле и дали можат тоа да го изведат“, додаде Тачи.
Грешка си.mislev deka SAD, EU i NATO se sojuznici samo so Drzavi, ne so sherifi...
Во право си.ili ke ispadni deka ... celo vreme trcavme po umot na Brane i brankovci, "evro-atlanski integracii, evro-atlanski integracii, etc, etc" ?
Ти другарче стварно незнаеш што пишуваш.Абе грешник еве јас ќе ти кажам еден пример....додека беше Љубпчо Георгиевски на власт...сите што беа тогаш за ВМРО го сакаа човекот....направи подем во сите сфери...поготово земјоделието беше највеќе стимулирано....како второ немаше приватизации или малверзации освен ОКТА...и како трето немаше стечајци....со еден збор човекот додека седеше на фотељата правеше нешто за народот +тоа го врати духот на македонците...
Е сеа поради тоа што од кога падна во опозиција стана бугар тоа значи дека треба да го плукаме заради тоа....и нормално не ме интересира дали он поради бугарскиот пасош избегал од можност за притвор во Хаг...важно тој за мене е предавник....
Ама вашиот папа(Бранко Ц.) ја искраде државата 15години не симна на најниско ниво со некој земји од Африка што првпат ги слушнав кога не читаа со кој сме на листата(Свазиленд)....и вие пак му го дудлате:pusk:...така да со тој потег вие сите СДС симпатизери за мене сте предавници бидејќи ни еднаш не се осмеливте нешто лошо да кажете за нив...туку чекате било што да се деси со ВМРО за да прокоментирате...
Со тоа драги СДС-овчиња вие за мене сте лепешки кои имаат свој идол Б.Ц...а смрдите кога ВМРО ќе ве стапне!!!
Mozebi edinstveniot tuka na forumov sto goltnal mashina za pishuvanje i edna audio traka od nekoj partiski kongres i stvarno ne znae sto pisuva....si ti ustvari.Ти другарче стварно незнаеш што пишуваш.
Ohoho...haha...Znaes u terminator so kaza arnold "KE SE VRATAM " :kickbox: