Тачи: Учеството на ДПА во Владата е веќе завршено

N

n/a

Гостин
Има ли пилот во авионов.:nesvest::nesvest:....каде е сега Гуевски, да излезе и да каже нешто на овој народ.сепак имаат некој морална должност да не информираат каде ќе ја возат државава...АЛОООООООООООООООООО
Ima be pilot...poleka::vozbud:
:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
22 мај 2007
Мислења
558
Поени од реакции
4
Има ли пилот во авионов.:nesvest::nesvest:....каде е сега Гуевски, да излезе и да каже нешто на овој народ.сепак имаат некој морална должност да не информираат каде ќе ја возат државава...АЛОООООООООООООООООО

Ќе не известат само да го поправат разгласот, се расипал, а немаат гаранција за нов.
Имам голема желба да ја видам цела влада како порано да излезат еден до друг на ПРЕС.

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Ako ova e del od planot i strategijata - togas siminjam kapa na Gruevski + uste eden dokaz za povrzanosta so Filip, Aleksandar... i nivnata umesnost za dobra strategija. Se nadevam deka ova e samo eden plan - a i zosto ne bil bil koga ke se zemat predvid site raboti - na samo 20ina dena pred samitot Taci mu isporacuva lista na Grujo so nevozmozni raboti za da gi prifati, i posle samo den-dva (nema vreme ni da se razgledaat tockite ili da se pregovara) Taci veli deka izleguva od Vlada, a Grujo si "ja sadi svojata idnina" (sadi drvca).
Ako izleze vaka, togas :cuc:

Член од
27 ноември 2005
Мислења
648
Поени од реакции
7
Abe ocite otvorete si gi vie, so slepo veruvate vo Gvujo, isto ko edno vreme so se krstevte vo Ljubco bugarceto...koa ke vi go bapne i Gvujo kako Ljubco so napravi togas ke najdete nekoj drug vojvoda,ili eve vi go Taci i ne mora da barate drug...neli i topici otvoravte za Taci Vojvodata edno vreme

p.s.vazno Gvujo sadese drva vcera,i toa e rabota nema sto

nacional

непобедлив
Член од
3 октомври 2007
Мислења
135
Поени од реакции
2
епа Никола има побитни рабти сега е во Брисел, и сега таму со десничарските партии ке ја средат работа со името.

А тачи сасмо глуми ништо нема да направи, верувајте

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Abe ocite otvorete si gi vie, so slepo veruvate vo Gvujo, isto ko edno vreme so se krstevte vo Ljubco bugarceto...koa ke vi go bapne i Gvujo kako Ljubco so napravi togas ke najdete nekoj drug vojvoda,ili eve vi go Taci i ne mora da barate drug...neli i topici otvoravte za Taci Vojvodata edno vreme

И у кого да верувам - у Бране, у Киро, у Хари???

N

n/a

Гостин
A be neli ti rekov da go poglednes toa videoto i malku od malku da razmislis so glavata.
A ne smesta da komentiras-onaka na prva.
So sto ve ranat na Bihacka be....ccccc..
(seriozen otrov sto go unistuva mozocnoto tkivo ke da e u prasanje).

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29

Ова е само смислена игра на тачи и груески за да има предвремени избори ништо повеќе.

p.s.не викај Гвујо оти таа мана си можел да ја имаш и ти или некој од другите штотка го нарекувате.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
епа Никола има побитни рабти сега е во Брисел, и сега таму со десничарските партии ке ја средат работа со името.

А тачи сасмо глуми ништо нема да направи, верувајте
Ти бе Nacional свесен си што зборуваш нели ? Побитна работа бил состанок со десничарските партии во услови кога државната политика е во криза ? Прости му боже, не знае што зборува:pop: .

F

FilipMacedon

Гостин
albanska rabota.Izleze od Amerikansa ambasada i odma silni,te izleguvaat od vlada te albanski prasanja

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
Ова е само смислена игра на тачи и груески за да има предвремени избори ништо повеќе.

p.s.не викај Гвујо оти таа мана си можел да ја имаш и ти или некој од другите штотка го нарекувате.
Смислена работа можеби е, ама дека моментот е погрешно избран, тоа сигурно е !:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom