Тачи: Учеството на ДПА во Владата е веќе завршено

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
Смислена работа можеби е, ама дека моментот е погрешно избран, тоа сигурно е !:toe:
Е кога требаше? Откако под притисок за да влеземе во НАТО ќе не натераа да го смениме името?

Член од
27 ноември 2005
Мислења
648
Поени од реакции
7
Ова е само смислена игра на тачи и груески за да има предвремени избори ништо повеќе.
Pa zarem sea e momentot za predvremeni izbori???

Е кога требаше? Откако под притисок за да влеземе во НАТО ќе не натераа да го смениме името?
nekoj so sila ke te natera da vlezes u NATO??

Член од
1 јуни 2007
Мислења
404
Поени од реакции
2
Мене не ми е јасно како некој воопшто мислеше дека Мендух Тачи ќе се грижи за иднината на Македонија....
Еве....кога целиот македонски политички врв треба да биде компактен.....Тачи го користи моментот......

На памет ми одат две работи....
Првата веќе ја кажав....значи Тачи не се грижи за интересите на Македонија како држава....и го користи моментов за да добие политички поени кај албанското гласачко тело.......со надеж дека тој и неколке негови најблиски после евентуалните предвремени избори ќе тераат уште еден мандат....
Или ова е договорена работа со Грујо...за да се организираат предвремени избори.....и секако...да се забошоти одговорноста за суштествените одлуки кои политичкиот врв треба да ги носи во овие судбински моменти за Македонија.

Како и да е...ќе видиме...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Па нема валјда Американците да бидат виновни за сите лаги што досега ни ги сервираа,му дадоа инструкции на Тачи што треба да прави пред самитот,за на крај да ни соопштат дека сами сме криви што не сме сакале да ни го сменат идентитетот,и ако уште само тоа сме го направеле низ Македонија ќе течело "мед и млеко".
Нам ни преостанува да поверуваме уште еднаш дека САД ептен не сака,и ќе сечи прст,па ако треба и цела рака,за доброто на еден народ колку едно предградие на Нујорк.

Член од
13 март 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
Pa do pred vcera go falevte taci demek e dobar politicar(se raduvavte deka toj nisto ne pravese za albanskite nacionalni interesi) a sega gopcuete zosto? pusti grujo se zaboravi za ostanatite 6 spomenati tocki od taci deka trebaat da se implementiraat i deka toa ke ja zacleni makedonija vo Nato no vie se palevte na toa i mislevte deka toj e vas spasitel od neznam kakvo zlo!?
pa sega neka si ja misli guevski :)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Ете го и Луши, го ГЛУШИ за работи што ни самиот не ги разбира...

Абе како марионети сте...

Член од
13 март 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
Ете го и Луши, го ГЛУШИ за работи што ни самиот не ги разбира...

Абе како марионети сте...
hehe taka mislis ti druze.. no ohridskiot dogovor ne implementiran vo celost a toa Obavezno treba da se implementira.. ne deka jas toa go kazuvam tuku zapadnite politicari toa go imaat izjaveno mnogu pati..
mozebi sme kako marioneti no ne se otkazuvame od nasite nacionalni interesi.. znam deka ni zaviduvate pozdrav :helou:

nacional

непобедлив
Член од
3 октомври 2007
Мислења
135
Поени од реакции
2
hehe taka mislis ti druze.. no ohridskiot dogovor ne implementiran vo celost a toa Obavezno treba da se implementira.. ne deka jas toa go kazuvam tuku zapadnite politicari toa go imaat izjaveno mnogu pati..
mozebi sme kako marioneti no ne se otkazuvame od nasite nacionalni interesi.. znam deka ni zaviduvate pozdrav :helou:
брачко кој бара рогови можи да остане и без уши

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
О ти.

Реков јас дрвиш за работи што ни самиот не ги разбираш...

Зошто веќе 3 години не се спомува тој Охридски договор, си приметил?

Затоа што се исполни по сите точки.

А тоа што надреалистите, да не речам, шизофрениците од дуи си измислуваат „анекси“ тоа е друга работа, работа која нема никогаш да пројде.

И остај, не да ви завидуваме...дури и ви одбиваме на паметот...:pipi:

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Е ај кажи кои се вашите национални интереси?

Не го тупете многу,после потешко ке биде за вас т.е. поголема болка си нанесете.

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Во исто време сум поласкан и згрозен што сведочам на ова."Националните" интереси ви ги диктираат куп дилери на дрога и воени профитери.

Убаво вика Јанко, на Косово нема вода, нема работа, нема струја, а за чудо нема ниту еден штрајк или митинг. Дали да се крстиш или да аплаудираш е работава :toe:
a кој тоа ке му ја скине главата Саричке...
Ќе му ја скине некој неписмен албанец иредент.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А бе ни се тресе државата и стабилноста вие за политички партии се расправате и за тоа кој е подобар.
Алал да ви е.

Член од
13 март 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
А бе ни се тресе државата и стабилноста вие за политички партии се расправате и за тоа кој е подобар.
Алал да ви е.
pa ne toa e moja gledna tocka ijas ne mislam deka samo toj Vojvodata e kriv i negoviot koalicioner isto taka.. no gledam tuka odma vo nemanje na sto da se kaze odat na navredi no ne mi e krivo:) gi razbiram nekolkute fraeri tuka..

Kajgana Shop

На врв Bottom