Танц со ѕвездите (МТВ 1)

Штета Аделинка испадна!Не дека играше одлично,али шарм имаше:P ,а и споредбено со дрвото Маријана е 10 пати подобра.Оваа врска си нема од играње,а кога ќе отвори уста ми се згрозува животов.

Со оглед на тоа што Маријана оди одамна на часови за танц/балет/нешто слично, муабетов ти паѓа во вода.

Со оглед на тоа што Маријана оди одамна на часови за танц/балет/нешто слично, муабетов ти паѓа во вода.
Ова демек дрва неталентирани луѓе не се способни да појдат на часови за танц/балет/нешо слично?

П.С. Добра беше Аделина, штета шо излезе. Можда и требаше малу повисок/покрупен партнер за покомплицирани дигања/спуштања/вртења.

Ова демек дрва неталентирани луѓе не се способни да појдат на часови за танц/балет/нешо слично?

Не ти ја сфаќам поентава. Зборот ми беше, колкаво и да е дрво, ако идела неколку години на курсеви, поубаво ќе игра од оние кои тренираат за шоуво еден месец.

Не ти ја сфаќам поентава. Зборот ми беше, колкаво и да е дрво, ако идела неколку години на курсеви, поубаво ќе игра од оние кои тренираат за шоуво еден месец.

Има бе доволно големи дрва шо немаат ритам, па нека идат и десет години па може аматер да врти кругови околу нив.

Немав поента да го оспорувам талентот на Марето. Убо игра, и добра нога држи. :)

ФОТО: Како се соблекува Марјана во
3marjanatanc.jpg

4marjanatanc.jpg

marjanatanc.jpg

5marjanatanc.jpg

6marjanatanc.jpg

7marjanatanc.jpg

8marjanatanc.jpg

9marjanatanc.jpg

10marjanatanc.jpg

:drk:
Дајте видео
:drk:

Човек незнам каде оди,ама мене ми е навистина одвратна и сметам дека освен на Латас швалерка за ништо друго не би ја бидувало....

П.С. Добра беше Аделина, штета шо излезе. Можда и требаше малу повисок/покрупен партнер за покомплицирани дигања/спуштања/вртења.

Што знам,мене доста солиден ми се виде танчеров на Аделина.Немам никакви замерки кон него,али ако не ја исплескал овој еднаш танчеров ништо.Грев е да ја учиш да игра Аделинка,а да не ја поминеш барем еднаш:)

Сепак како што кажав не сум го гледал од тогаш шоуто,па поим немам што се случува и дали Ова Марјана изиграла како што треба.:(

Мене во шоуво ми смета што заради водителите и судиите некако се губи на динамичност, премногу го тупат, а и после настапите коа ќе почнат натпреварувачиве секој со секој да се лигави... :D Ама ко за првпат добро е... Ја глеам паралелно и америчката верзија и таму и судиите се шоу, плус има и прејаки танци:) ...

Човек незнам каде оди,ама мене ми е навистина одвратна и сметам дека освен на Латас швалерка за ништо друго не би ја бидувало....

Што знам,мене доста солиден ми се виде танчеров на Аделина.Немам никакви замерки кон него,али ако не ја исплескал овој еднаш танчеров ништо.Грев е да ја учиш да игра Аделинка,а да не ја поминеш барем еднаш:)

Сепак како што кажав не сум го гледал од тогаш шоуто,па поим немам што се случува и дали Ова Марјана изиграла како што треба.:(

Не дека не беше солиден. Прекрасно играше. Ама, игра улога и те како тежина и сооднос со женското. Ќе му беше троа полесно и троа постабилно да си играше "горе, долу" со Лоба.

За дали ја "исплескал" Аделина. No comment. Пола од танчерине сумљам дека сакаат да плескаат жени. ;)

лелееееее Марихуана т.е Ријана колку е жешка :drk:
како Наоми Кембел е во телото :P
и има природни И ГОЛЕМИ.... очи
и требаше да играат на Ин да клозет од кралот на попот (Мајкл Џексон со Наоми во спотот како шо беа)
иако и на оваа беа супер

зошто бе срцката Лоба излезе зоштоооо :(

мене сите ми се допаѓаат како играат оти јас како антиталент за играње овде и аматерите за мене се професионалци
јас да бев таму ќе ги изгазев и искршев партнерките :pos:

се гледа дека се трудат само да не останат трудни :D

Мене испаѓањава ми се кој како има обврски Висар испадна доби дете , Лоба испаѓа има кампања со Дурекс...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom