Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Штета Аделинка испадна!Не дека играше одлично,али шарм имаше,а и споредбено со дрвото Маријана е 10 пати подобра.Оваа врска си нема од играње,а кога ќе отвори уста ми се згрозува животов.
Ова демек дрва неталентирани луѓе не се способни да појдат на часови за танц/балет/нешо слично?Со оглед на тоа што Маријана оди одамна на часови за танц/балет/нешто слично, муабетов ти паѓа во вода.
Ова демек дрва неталентирани луѓе не се способни да појдат на часови за танц/балет/нешо слично?
Не ти ја сфаќам поентава. Зборот ми беше, колкаво и да е дрво, ако идела неколку години на курсеви, поубаво ќе игра од оние кои тренираат за шоуво еден месец.
Со оглед на тоа што Маријана оди одамна на часови за танц/балет/нешто слично, муабетов ти паѓа во вода.
Ова демек дрва неталентирани луѓе не се способни да појдат на часови за танц/балет/нешо слично?
П.С. Добра беше Аделина, штета шо излезе. Можда и требаше малу повисок/покрупен партнер за покомплицирани дигања/спуштања/вртења.
Човек незнам каде оди,ама мене ми е навистина одвратна и сметам дека освен на Латас швалерка за ништо друго не би ја бидувало....
Што знам,мене доста солиден ми се виде танчеров на Аделина.Немам никакви замерки кон него,али ако не ја исплескал овој еднаш танчеров ништо.Грев е да ја учиш да игра Аделинка,а да не ја поминеш барем еднаш
Сепак како што кажав не сум го гледал од тогаш шоуто,па поим немам што се случува и дали Ова Марјана изиграла како што треба.![]()