Супер коли низ Македонија

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Или тоа или е огромен фан на Џереми Кларксон :)
Добро, донекаде е легитимно да кажеш дека не ти се допаѓа 911 - си има таков, специфичен изглед. Ама да кажеш во исто време дека ти се допаѓаат Кајен и Панамера... да илустрирам со смајли: o_O

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
а јас реков некој мафијаш го има Ферарито
и се чудам кој ќе му ги купи поршето и ферарито?
Фиат 128 Цаноски? тој само има пари :D

и ме чуди - работи со VW а има и Ферари (од конкурентите)

мене да ми речи Макаутостар или Маккар (оти само во СК има салони) да бидам дилер во мојот град ќе им се заблагодарам ама ќе ги одбијам оти ќе сакам да возам и Ферари и Порше и Ауди и БиЕмДаблју и Ламбо и Астон и Цитроен итн итн а си дилер пример на Мерцедес некако не ми е логично или јас така си мислам :D
Дали е шеф или нешто повеќе овде во автосалонот на Опел тој вози Мерцедес....и го имаа прашано оти вака? не е логично..одговорот му беше...јас имам работа со долги релации, Мерцедесот само знае како да го постигни тоа....и ден денес се чудам...

Член од
29 јануари 2008
Мислења
821
Поени од реакции
410
а јас реков некој мафијаш го има Ферарито
и се чудам кој ќе му ги купи поршето и ферарито?
Фиат 128 Цаноски? тој само има пари :D

и ме чуди - работи со VW а има и Ферари (од конкурентите)

мене да ми речи Макаутостар или Маккар (оти само во СК има салони) да бидам дилер во мојот град ќе им се заблагодарам ама ќе ги одбијам оти ќе сакам да возам и Ферари и Порше и Ауди и БиЕмДаблју и Ламбо и Астон и Цитроен итн итн а си дилер пример на Мерцедес некако не ми е логично или јас така си мислам :D
ок WV има приоритет... пример имаш договор со таа фирма да земаш месечно одредена количина коли и ти давааат попусти.. бонуси.. ти ги продаваш тие коли и земаш нови..имаш математика а у меѓувреме имаш одврзани раци да продаваш друго било шо.. не си обврзан со договор дека само од една фирма мораш да продаваш... али приоритет им даваш на VW во овој случај... плус може замена да правеш.. лизинг.. и сите тие ствари..

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.471
Поени од реакции
58.911
Добро, донекаде е легитимно да кажеш дека не ти се допаѓа 911 - си има таков, специфичен изглед. Ама да кажеш во исто време дека ти се допаѓаат Кајен и Панамера... да илустрирам со смајли: o_O
Работата е што не обожавам спортски модели со 2 врати :D
Панамерата и Кајенот се далеку поголеми и полуксузни автомобили :)

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Џабе е со неготински таблички кога почнува со КА (Кавадарци) :D:D

Член од
25 април 2009
Мислења
367
Поени од реакции
135
Ова низ Охрид го видов пред некое време. Еден фраер стар го пичеше
R.I.P ферарито :) парче го напрае, в дрво се зеде идиотот, можи видовте на интернет сегде имаше, луксузно ферари искршено во битола

Член од
14 април 2012
Мислења
32.599
Поени од реакции
66.351
Богами, она што планира да го купи наредно е волк во јагнешка кожа ...

Kajgana Shop

На врв Bottom