Супер коли низ Македонија

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Дечки, дајте да ја решиме мистеријава:

Кај мене во подрум (Комплекс Македонија), веќе 8-9 месеци седи покриен црвен Dodge Viper. Предтоа се вртеа ферарија доле во подрум, ама овој дојде и еве го 9 месеци дреме доле, ниеднаш не е мрднат. Чив е, краден ли е, некоја идеја или инфо?

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.471
Поени од реакции
58.909
Денес во Автокоманда видов Порше Панамера, и богами јака кола :)
Сега Кајенот не е единствен модел од Порше кој ми се допаѓа :)

Член од
14 јули 2012
Мислења
3
Поени од реакции
2
Ваму во Охрид имам видено убави коли :
Hummer h2
Lamborghini Gallardo Spyder
Audi Q7
3-4 BMW x6
Има уште други , но неможам да се сетам .. Иначе сите се на Охридски регистрации ..

Ова е сликано во Авто Камп Градиште и баш е убо џипчево ..
Range Rover

Член од
6 јуни 2011
Мислења
185
Поени од реакции
138
Ваму во Охрид имам видено убави коли :
Hummer h2
Lamborghini Gallardo Spyder
Audi Q7
3-4 BMW x6
Има уште други , но неможам да се сетам .. Иначе сите се на Охридски регистрации ..

Ова е сликано во Авто Камп Градиште и баш е убо џипчево ..
Range Rover

[/quotе]
брат дали знајш кој се супер коли или според тебе x5 x6 AUDI Q7 и Hummer H2 се супер коли? ( а gallardo syder немат на охридски таблици да знајш)

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Дечки, дајте да ја решиме мистеријава:

Кај мене во подрум (Комплекс Македонија), веќе 8-9 месеци седи покриен црвен Dodge Viper. Предтоа се вртеа ферарија доле во подрум, ама овој дојде и еве го 9 месеци дреме доле, ниеднаш не е мрднат. Чив е, краден ли е, некоја идеја или инфо?

Лелеле бе таму ли сум го заборавил:D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.595
Поени од реакции
66.337
На Чонгур му седат многу коли на многу локации низ Скопје ... Косвортот му е цел прашина ...

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
imate pogreshna informacija za hartija kocani... ovie se na Office Express - (AutoLux) koj e oficijalen diler za Makedonija za VW (polovni) avtomobili. magacinot i placot se naogja vo krugot na hartija kocani...
а јас реков некој мафијаш го има Ферарито
и се чудам кој ќе му ги купи поршето и ферарито?
Фиат 128 Цаноски? тој само има пари :D

и ме чуди - работи со VW а има и Ферари (од конкурентите)

мене да ми речи Макаутостар или Маккар (оти само во СК има салони) да бидам дилер во мојот град ќе им се заблагодарам ама ќе ги одбијам оти ќе сакам да возам и Ферари и Порше и Ауди и БиЕмДаблју и Ламбо и Астон и Цитроен итн итн а си дилер пример на Мерцедес некако не ми е логично или јас така си мислам :D

Kajgana Shop

На врв Bottom