T
тој карши профи теретаната кај слепи лица ???друго шо сум видел е хамер во кисела вода нз како да ви го објаснам баш местото
Ima po Struga kakvi sakas koli pa nema da me cudi i bugati da vidam.Koga bev na odmor pred 2 godini 80% od vremeto si gledav koli.Даааллллиии прочитав бугаа,а,ат,ти в,в,вејрооооон :uvo:
да тој етој карши профи теретаната кај слепи лица ???
абе кај е тоа кај чонгур другачија некако објасни...А бе појдете до Козле кај Чонгур и се ќе видите![]()
Иначе мене ми е желба да го видам Алфа Ромео-то GTV или не знам точно што модел е од Оливер Белопета.Жолто,со четири карбуратори под хауба![]()
А овие егзотик карс шо ги викаат не ми се нешто посебни за гледање,тоа и до Софија да појдеш ќе видиш во еден ден се што си видел во цел живот.Некој клошар полн со кеш со лошо распоредени црти на фацата не ми е фетиш да го гледам како вози некое Ламбо или незнам што :smir:
Иначе Ламборџинито од погоре е Мурчилаго,не е Диабло!
Не сум од Ск,луѓе што живеат Козле нека ти кажат каде поточно,јас не знам да ти објаснам баш најдобро :smir:абе кај е тоа кај чонгур другачија некако објасни...
Пред беверли му доаѓа до последна 23-ка ... од пред некое време го направи дискотека тоа зданието неговоабе кај е тоа кај чонгур другачија некако објасни...
Јас барем не го заборавив, ги спомнав оние што ги имам видено :helou:Го заборавивме Мерцедес Мекларенот на Бајруш Сејдиу .. мислам дека има и Хамер
Во Крушево пред 2 години имам видено 2 Suzuki Hayabusa мотори...