Студентски домови

Член од
4 август 2011
Мислења
178
Поени од реакции
517
Decki utre treba da se vselam vo goce delcev skopje, pa sakav da prasam dali ke mi treba i uplatnica za mesec septemvri?
Да, треба да го платиш септември, но откако ќе ги земеш документите од портирница, ќе ти дадат и уплатници и на тие уплатници ќе си го уплатиш месецот. :)

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Не е точна. Уште си се регуларните бонови.
Во моментов знам дека се регуларни, денес јадев, али во Пелагонија знам дека е воведено од самиот старт оваа година.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Во моментов знам дека се регуларни, денес јадев, али во Пелагонија знам дека е воведено од самиот старт оваа година.
За во Пелагонија знам и јас, а за Кузман не верувам ни во блиска иднина да се воведе од многу причини :D Да се надевам дека ќе грешам наскоро.

Член од
4 март 2013
Мислења
39
Поени од реакции
3
da ne imat slicajbo nekoj sto sedit kuzman a sakat da se prefrlit vo goce blok A? Tie od blok A za kratkp kr bidat prefrleni vo noviot del (masko)

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
После толку години ветување, арно им текна нешто да поднапраат (мада ќе видиме колку ќе трае, го видовме стиропорот во СК2014). А што е со ова? Менза во истиот тој студентски дом.

Екстра протеини во исхрана? Ако толку се грижат надлежните за децата, младите, студентите, нека тркнат на една чорба од бубашваба во мензата на СД Гоце Делчев, да видат каква е храната таму. Од моментот кога почнаа да ветуваат нови студентски домови, репарација на постоечките, да почнеа да градат, досега ќе направија бар два скроз нови студентски дома кај што ќе може да бидат сместени бар 500-600 студенти, ако не и повеќе. Пари има, чим има за споменици и тркала, ќе има и за студентите нешто да се направи. А не да бидат третирани како граѓани од втор ред, посебно оние кои доаѓаат од другите градови, па мораат да молат за место во студентски дом, да потегнуваат врски, ако немаат врски, да се молат на милост, па после да се плашат да кажат „А“ затоа што може да останат без собата у домот.

Kajgana Shop

На врв Bottom