Студентски домови

Член од
14 јуни 2015
Мислења
11
Поени од реакции
2
И сега бруцошите можеме да се сместиме утре? Кои документи ни требаат?

Член од
25 јули 2015
Мислења
243
Поени од реакции
95
Може некој да ми каже кои документи треба да се однесат за сместување во Кузман, фала.

Член од
24 август 2015
Мислења
15
Поени од реакции
3
Не зборуваме за тие документи, тие документи до сега требаше веќе да ги доставиме заклучно со 4 Септември. Ако не се достават ќе те нема на конечната листа т.е. нема да си приман. Ние зборуваме за документи за вселување.
Нешто што ископав

Ова е ланско шо ми го пратија сеа. Плус трите уплатници.

А ти не си примен... У тој случај документите + административна.

Има некој шо знае од кога почнуваат вселувањава сигурно, дали од утре или од вторник ?

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Во Стив има ли некогаш месо за јадење?
2 пати досега јадев и тоа во 17:30 го зедов јадењето едниот ден и имаше само рандом грашок и пире, а од месо ни трага ни глас, а другиот ден јадев во 18:20 и на менито имаше само ориз и грав, има ли некогаш месо или само си правам бајрам со умот?
Кога работи бифето и дали има во него ражничи/стек/телешко/свинско?
Дали ја полнат бонската во Сабота и кога?

Член од
19 септември 2015
Мислења
5
Поени од реакции
3
2 пати досега јадев и тоа во 17:30 го зедов јадењето едниот ден и имаше само рандом грашок и пире, а од месо ни трага ни глас, а другиот ден јадев во 18:20 и на менито имаше само ориз и грав, има ли некогаш месо или само си правам бајрам со умот?
Има стек во 17 часот ама треба да идеш да чекаш порано, значи гужва е и тие шо идат први јадат стек а за оние последните ретко останува. Како што гледам бонската ја полнат од време на време, еве пред некој ден имаше само крем, чоколади и чоколадно млеко. Друго не знам, бруцошка сум.

Член од
28 јануари 2015
Мислења
518
Поени од реакции
2.870
Во 17:00 во менза имаш стек, од сабалје во 11 имаш риба и углавно преку ден плескавици и виршли имаш, ама не секогаш. После 18:00 скоро и ништо да немаш сега на почеток може ќе има, ама после не, да си знаеш, освен пире и ориз. А во бифе цело време имаш плескавици, значи нон стоп, а ражничи углавно 2 пати на ден, ама ќе си провериш кое време. До лани барем така беше.

Член од
12 август 2015
Мислења
8
Поени од реакции
0
Zdravo decki sakam da ve prasam dali ke moze da go napustam studenskiot bidejki ne su zadovolen od uslovi vo goce sum. I me interesira dali ke mozam da go napustam bidejki potpisav dogovor. Fala odnapred

Член од
27 мај 2015
Мислења
44
Поени од реакции
3
Decki utre treba da se vselam vo goce delcev skopje, pa sakav da prasam dali ke mi treba i uplatnica za mesec septemvri?

Kajgana Shop

На врв Bottom