Студентски домови

Џ

ЏинЏер

Гостин
Голема е веројатноста да ги земаа сите денес. Јас исто бев за апсолвентска, уште од 7 сабајле таму, ама неспособниве освен шо им требаше по 20 минути од човек за да дадат документи, на крај немаше воопшто документи. А вака што прашав по луѓе, кој успеа се всели во А блок, баш поради тоа што го пиша дека ќе ги преместат во Б, а слушнав и за повеќе што земале апсолвентски во В и Г, или веќе им се резервирани...
Јас добив апсолвентска во А, иако ме немаше ни на список, ни во резервации. Постои можност само овој месец да сум тука, па ако ја ослободам ќе те информирам. :D Иначе, веројатно заедно сме чекале, пошто и јас рано стигнав. И богами не памтам толку многу да сум чекала претходните години. (n)

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Ко сепаре или маса в кафич да бараш "Дечки се е резервирано" :icon_lol:

WeAreWhoWeAre

Mia san mia
Член од
12 јули 2015
Мислења
244
Поени од реакции
511
Колку ти требаат?
2 000 - 3 000 бона.[DOUBLEPOST=1441214208][/DOUBLEPOST]
Ко сепаре или маса в кафич да бараш "Дечки се е резервирано" :icon_lol:
Хах вчера ми се жалеше бившиот цимер од Кузман, прошетале новиот управник со некој торко и виделе кој се убави собите во Кузман и само со врски.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
АКо има некој бонови за продавање пишете во порака :)

Член од
27 мај 2015
Мислења
44
Поени од реакции
3
Ima rezultati na stranatavna mon. Jas sum brucos i primen sum vo studentski. Sega sto ponatamu? Ve molam za pomos :)!

Член од
10 јули 2015
Мислења
12
Поени од реакции
1
Ајде некој нека ги уплоад резултативе ако сака, нешто не ги отвара како демиџ фајлс ми ги дава

Член од
24 август 2015
Мислења
15
Поени од реакции
3
Тука се сите

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom