Студентски домови

Член од
29 август 2015
Мислења
2
Поени од реакции
0
Го изгубив бројот од електронската пријава па аплицирав кога ги пуштија пријавите за бруцоши. Со тој број ги поднесов документите во министерство и сега ме нема на ниедна листа. Дали ќе ме има во листата за бруцоши или ја оплескав работата ?

Член од
24 август 2015
Мислења
15
Поени од реакции
3
Го изгубив бројот од електронската пријава па аплицирав кога ги пуштија пријавите за бруцоши. Со тој број ги поднесов документите во министерство и сега ме нема на ниедна листа. Дали ќе ме има во листата за бруцоши или ја оплескав работата ?
Нели е рано за носење на документи? Плус колку што приметив резултатите од примени студенти во студентски дом се од втора година нагоре, односно не се за бруцошите.
И мене за малку ќе ме фатеше срцев удар :vozbud:

Последно уредено:
Член од
29 август 2015
Мислења
2
Поени од реакции
0
Нели е рано за носење на докумиенти? Плус колку што приметив резултатите од примени студенти во студентски дом се од втора година нагоре, односно не се за бруцошите.
И мене за малку ќе ме фатеше срцев удар :vozbud:
Па читај, не сум бруцош а аплицирав заедно со нив.

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
А за усељуење некој знае нешо. Од вторник или од понеделник ќе може ?

Член од
24 август 2015
Мислења
15
Поени од реакции
3
"Студентот се вселува во студентскиот дом почнувајќи од денот на потпишаниот договор со домот во кој е примен, но не подоцна од 10 дена од објавениот конечен список.
Доколку студентот, кој е примен согласно овој Конкурс, не потпише договор во предвидениот рок, тогаш истиот нема право повторно да конкурира за сместување во дом."
http://www.mon.gov.mk/index.php/konkursi/687-konkurs-smestuvanje

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Ама тука не пиши што документи се потребни
Бројчето од министерство шо ти го дадоа кога даваше документи и три уплатници ( не се сеќавам на сметките ама една таму ќе ти дадат ) и потврда за редовен студент

@fstarter Муабетов ми беше дали ќе може од понеделник или од вторник со оглед на тоа дека понеделник е 31ви.

Член од
18 септември 2012
Мислења
71
Поени од реакции
6
Кога и каде ќе може да се добијат информации зошто не сум примен во дом ? и кога ќе биде втор конкурс ?

Член од
27 мај 2015
Мислења
44
Поени од реакции
3
Decki, apliciram za studentski, prva godina sum i ne mi e jasno oba so arhivskite broevi! Kakov arhivski broj se bara? Od kaj da gi vidam tie broevi?

Член од
27 мај 2015
Мислења
44
Поени од реакции
3
Kak
Бројчето од министерство шо ти го дадоа кога даваше документи и три уплатници ( не се сеќавам на сметките ама една таму ќе ти дадат ) и потврда за редовен студент

@fstarter Муабетов ми беше дали ќе може од понеделник или од вторник со оглед на тоа дека понеделник е 31ви.[/quot

@fstarter Муабетов ми беше дали ќе може од понеделник или од вторник со оглед на тоа дека понеделник е 31ви.
Какви уплатници даваат од мон кога ќе ги предаваме док?

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Едната е за културно забавен живот ( 250 ), втората за документи ( 200 ) и третата за рата. Првите две ќе ги најдеш низ групава, третата ќе ти ја дадат таму со бројчето у домската книшка шо ќе ти седи. Исто залепени на вратата на студентскиот ќе бидат и податоците што треба да ги пишеш на другите уплатнице.

Последно уредено:

51743

Тепач на време
Член од
27 октомври 2010
Мислења
47
Поени од реакции
5
Некој да не знае дали блокот Б од студентскиот дом Гоце Делчев ќе биде пуштен за вселување ?

Kajgana Shop

На врв Bottom