Нели е рано за носење на документи? Плус колку што приметив резултатите од примени студенти во студентски дом се од втора година нагоре, односно не се за бруцошите.Го изгубив бројот од електронската пријава па аплицирав кога ги пуштија пријавите за бруцоши. Со тој број ги поднесов документите во министерство и сега ме нема на ниедна листа. Дали ќе ме има во листата за бруцоши или ја оплескав работата ?
Па читај, не сум бруцош а аплицирав заедно со нив.Нели е рано за носење на докумиенти? Плус колку што приметив резултатите од примени студенти во студентски дом се од втора година нагоре, односно не се за бруцошите.
И мене за малку ќе ме фатеше срцев удар![]()
Бројчето од министерство шо ти го дадоа кога даваше документи и три уплатници ( не се сеќавам на сметките ама една таму ќе ти дадат ) и потврда за редовен студентАма тука не пиши што документи се потребни
Однеси ја молбата без тоа,таму ќе ја пополнатDecki, apliciram za studentski, prva godina sum i ne mi e jasno oba so arhivskite broevi! Kakov arhivski broj se bara? Od kaj da gi vidam tie broevi?
Бројчето од министерство шо ти го дадоа кога даваше документи и три уплатници ( не се сеќавам на сметките ама една таму ќе ти дадат ) и потврда за редовен студент
@fstarter Муабетов ми беше дали ќе може од понеделник или од вторник со оглед на тоа дека понеделник е 31ви.[/quot
Какви уплатници даваат од мон кога ќе ги предаваме док?Бројчето од министерство шо ти го дадоа кога даваше документи и три уплатници ( не се сеќавам на сметките ама една таму ќе ти дадат ) и потврда за редовен студент
@fstarter Муабетов ми беше дали ќе може од понеделник или од вторник со оглед на тоа дека понеделник е 31ви.
Едната е за културно забавен живот ( 250 ), втората за документи ( 200 ) и третата за рата. Првите две ќе ги најдеш низ групава, третата ќе ти ја дадат таму со бројчето у домската книшка шо ќе ти седи. Исто залепени на вратата на студентскиот ќе бидат и податоците што треба да ги пишеш на другите уплатнице.