Студентски домови

Член од
6 септември 2014
Мислења
11
Поени од реакции
3
Кои документи треба за вселување? Ќе може утре да се вселува и дали постои некоја шанса Стив соба за двајца да добиеш (1ва и 2ра зграда) btw не сум апсолвент (ако постои за нив некоја таква работа)??

Иначе и бонови продавам околу 13000 мислам дека имам.

Член од
27 мај 2015
Мислења
44
Поени од реакции
3
Едната е за културно забавен живот ( 250 ), втората за документи ( 200 ) и третата за рата. Првите две ќе ги најдеш низ групава, третата ќе ти ја дадат таму со бројчето у домската книшка шо ќе ти седи. Исто залепени на вратата на студентскиот ќе бидат и податоците што треба да ги пишеш на другите уплатнице.
И ќе треба да се уплаќа нешто кога ќе ги предаваме документите или се уплаќа откако ќе ни одобрат престој? Ако воопшто ми одобрат!

Џ

ЏинЏер

Гостин
И ќе треба да се уплаќа нешто кога ќе ги предаваме документите или се уплаќа откако ќе ни одобрат престој? Ако воопшто ми одобрат!
Со документите даваш само уплатница за административна такса (таксена марка) во износ од 50 денари. Другиве уплатници се бараат при вселување.

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Кои документи треба за вселување? Ќе може утре да се вселува и дали постои некоја шанса Стив соба за двајца да добиеш (1ва и 2ра зграда) btw не сум апсолвент (ако постои за нив некоја таква работа)??

Ова е ланско шо ми го пратија сеа. Плус трите уплатници.

А ти не си примен... У тој случај документите + административна.

Има некој шо знае од кога почнуваат вселувањава сигурно, дали од утре или од вторник ?

Член од
21 март 2013
Мислења
379
Поени од реакции
1.080
Ова е ланско шо ми го пратија сеа. Плус трите уплатници.

А ти не си примен... У тој случај документите + административна.

Има некој шо знае од кога почнуваат вселувањава сигурно, дали од утре или од вторник ?
Цимерката моја ми рече дека се јавила прегеска и кажале од 1ви вселувањето. Е сеа колку ќе биде така не знам :D

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Цимерката моја ми рече дека се јавила прегеска и кажале од 1ви вселувањето. Е сеа колку ќе биде така не знам :D
Мислам дека потврда за редовен студент не треба.
Инаку кој е за цимерска дружина за во новите бараки во Стив нека пише. поздрав

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43

По колку ги даваш боновите?

Мислам дека потврда за редовен студент не треба.
Инаку кој е за цимерска дружина за во новите бараки во Стив нека пише. поздрав
Иам договорено. Лани исто таму седев имаше типче што навива за Арсенал. Не сум сигурен дали е примен. Ако ми ја земе некој собата ќе го праам мигрант.

Едни ми рекоа дека може бидејќи можело и претходно така, други дека не може оти било 31ви :( утре ќе оди другарче да се усели у кузман од сабајле па ќе ми каже.

Член од
21 март 2013
Мислења
379
Поени од реакции
1.080

Иам договорено. Лани исто таму седев имаше типче што навива за Арсенал. Не сум сигурен дали е примен. Ако ми ја земе некој собата ќе го праам мигрант.

Едни ми рекоа дека може бидејќи можело и претходно така, други дека не може оти било 31ви :( утре ќе оди другарче да се усели у кузман од сабајле па ќе ми каже.
И ја ќе одам утре сабајле, ќе видам дали може.

Џ

ЏинЏер

Гостин
Јас како што знам, секогаш од први е вселувањето, ама пробајте си ја среќата.

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Не е проблем, ова се однесуваше за сите што се без цимер во новите бараки :D
ps. Која од 8те е најдобра за седење ?

.

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Не е проблем, ова се однесуваше за сите што се без цимер во новите бараки :D
ps. Која од 8те е најдобра за седење ?
1, 2 и 3-4 ( една барака е и таја и 5-6 таке да 6 објекта са ) са мушки, лани у 3-4 немаше ниедно женско а у кецот една соба. Освен ако не си со женска тешко да ти дозвољат да влезеш у другите. Подалеку од соба 7, 15 и 16 од 3-4, останатите са у ред. Избери соба од напред, подобро ќе трпиш сонце малце и вруќина у почеток ама од позади ка ќе залади е камен пошо сонце од таму не удира.

Член од
6 септември 2014
Мислења
11
Поени од реакции
3

Боновите по 0.2.

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
1, 2 и 3-4 ( една барака е и таја и 5-6 таке да 6 објекта са ) са мушки, лани у 3-4 немаше ниедно женско а у кецот една соба. Освен ако не си со женска тешко да ти дозвољат да влезеш у другите. Подалеку од соба 7, 15 и 16 од 3-4, останатите са у ред. Избери соба од напред, подобро ќе трпиш сонце малце и вруќина у почеток ама од позади ка ќе залади е камен пошо сонце од таму не удира.
По 2ца ке се и оваа година ? по шо некои викаат дека по 3ца ке биле во соба ?

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Во Пелагонија утре неможете да се вселите,прашав веќе

Kajgana Shop

На врв Bottom