Студентски домови

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Боновите по 0.2.
Сите ги продаваш или може и помалце ( 5000 ) ?

По 2ца ке се и оваа година ? по шо некои викаат дека по 3ца ке биле во соба ?
По двајца, има услови за тројца ама поебале кога порачувале кревети - едниот требало да е на спрат. Впрочем толку места се и пуштени, 138.

Член од
6 септември 2014
Мислења
11
Поени од реакции
3
Сите ги продаваш или може и помалце ( 5000 ) ?

По двајца, има услови за тројца ама поебале кога порачувале кревети - едниот требало да е на спрат. Впрочем толку места се и пуштени, 138.
Може и помалце.

Член од
27 мај 2015
Мислења
44
Поени од реакции
3
Ako me primat vo dom i posle nekoe vreme (2-3 meseci) sakam da go napustam domot bi imal nekoj problem ili ednostavno go napustam i kraj?

Член од
6 септември 2014
Мислења
11
Поени од реакции
3
Ako me primat vo dom i posle nekoe vreme (2-3 meseci) sakam da go napustam domot bi imal nekoj problem ili ednostavno go napustam i kraj?
Лани една другарка Кузман го напушти не и правеа проблеми мислам. Ама да не треба нешто да поднесеш зошто го напушташ.

Член од
27 мај 2015
Мислења
44
Поени од реакции
3
Лани една другарка Кузман го напушти не и правеа проблеми мислам. Ама да не треба нешто да поднесеш зошто го напушташ.
Citam po forumov katastrofalni uslovi vo Goce Delcev, a jas vise imam aplicirano. Ako e stvarno taka, odma napustam :( !

Џ

ЏинЏер

Гостин
Citam po forumov katastrofalni uslovi vo Goce Delcev, a jas vise imam aplicirano. Ako e stvarno taka, odma napustam :( !
Pishi na google "Goce delcev dorm", kje vidis sliki koi gi prikazuvaat uslovite vo koi se zivee.

Jas tri godini sedev vo Goce, i prethodno edna vo Stiv. Za toa vreme izuciv eden kup zanaeti: moler, bravar, vodovoddzija, istrebuvac na lebarki, gluvci i drugi gadinki... Ali sepak, druzenjeto i spomenite od Goce ne bi gi smenila za nisto.

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Зависи шо ќе ти се падне, ама не веруем дека ќе остане нешо многу солидно... Ќе се навикнеш свекако. Иам колега шо ова му е петта година у Гоце шо седи.[DOUBLEPOST=1441004368][/DOUBLEPOST]Дабл пост: Ми се јавија за у стив, нема документи, најверојатно ќе има утре.

Последно уредено:
Член од
27 мај 2015
Мислења
44
Поени од реакции
3
Decki sakam dokimentite po posta da gi pratam. Moze ili bi bilo podobro licno da gi dostavam?

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Лично, доколку ти фали документ или нешо одма ќе ти кажат, по пошта големи се шансите да не ти кажат пошто огромни се шансите да не ги отворат.

DoYouEvenPitchBro

How you doin'?
Член од
10 август 2015
Мислења
444
Поени од реакции
273
Зависи шо ќе ти се падне, ама не веруем дека ќе остане нешо многу солидно... Ќе се навикнеш свекако. Иам колега шо ова му е петта година у Гоце шо седи.[DOUBLEPOST=1441004368][/DOUBLEPOST]Дабл пост: Ми се јавија за у стив, нема документи, најверојатно ќе има утре.
А само извод ќе треба за вселување или и потврда за редовен студент?

Член од
11 август 2015
Мислења
6
Поени од реакции
0
Дали треба да се носат извод и државјанство заедно со другите документи сега или не ги бараат тие документи? Друго,дали треба да се земат тој документот од УЈП(нешто за семејно,материјално или како и да беше) и образец УППИ?
Исто така,електронската пријава за студентски не ја симнав и не можам да ја испечатам,некои викаат дека можело само бројот од апликацијата да се однесе,би правеле ли проблем или па да пишам на меил ако може да ја пратат?

Последно уредено:

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Ова е ланско шо ми го пратија вчера... На ова и трите уплатници идат. Не веруем да треба нешо ново.

А само извод ќе треба за вселување или и потврда за редовен студент?
Дали треба да се носат извод и државјанство заедно со другите документи сега или не ги бараат тие документи? Друго,дали треба да се земат тој документот од УЈП(нешто за семејно,материјално или како и да беше) и образец УППИ?
Исто така,електронската пријава за студентски не ја симнав и не можам да ја испечатам,некои викаат дека можело само бројот од апликацијата да се однесе,би правеле ли проблем или па да пишам на меил ако може да ја пратат?
Види потребни документи - пишува. А за ел. апликација јави се у министерство

Член од
31 август 2015
Мислења
2
Поени од реакции
0
По колку ги даваш боновите?

Иам договорено. Лани исто таму седев имаше типче што навива за Арсенал. Не сум сигурен дали е примен. Ако ми ја земе некој собата ќе го праам мигрант.

Едни ми рекоа дека може бидејќи можело и претходно така, други дека не може оти било 31ви :( утре ќе оди другарче да се усели у кузман од сабајле па ќе ми каже.
Дали имаш информација за вселување во кузман

Член од
11 август 2015
Мислења
1
Поени од реакции
0
Дали за нас студентите од прва година е потребно да носиме и земиме од факултет (уверение со бројот на предвидени и положени испити од претходните години...и заверен образец УППИ ,,,бидејки не е покретно објаснето....

Kajgana Shop

На врв Bottom