Студентски домови

• Креатор на темата Креатор на темата *OSS*
  • Време на започнување Време на започнување
Го изгубив бројот од електронската пријава па аплицирав кога ги пуштија пријавите за бруцоши. Со тој број ги поднесов документите во министерство и сега ме нема на ниедна листа. Дали ќе ме има во листата за бруцоши или ја оплескав работата ?

Го изгубив бројот од електронската пријава па аплицирав кога ги пуштија пријавите за бруцоши. Со тој број ги поднесов документите во министерство и сега ме нема на ниедна листа. Дали ќе ме има во листата за бруцоши или ја оплескав работата ?
Нели е рано за носење на документи? Плус колку што приметив резултатите од примени студенти во студентски дом се од втора година нагоре, односно не се за бруцошите.
И мене за малку ќе ме фатеше срцев удар :vozbud:

Последно уредено:
Нели е рано за носење на докумиенти? Плус колку што приметив резултатите од примени студенти во студентски дом се од втора година нагоре, односно не се за бруцошите.
И мене за малку ќе ме фатеше срцев удар :vozbud:
Па читај, не сум бруцош а аплицирав заедно со нив.

А за усељуење некој знае нешо. Од вторник или од понеделник ќе може ?

И што документи се потребни може некој да пише?

"Студентот се вселува во студентскиот дом почнувајќи од денот на потпишаниот договор со домот во кој е примен, но не подоцна од 10 дена од објавениот конечен список.
Доколку студентот, кој е примен согласно овој Конкурс, не потпише договор во предвидениот рок, тогаш истиот нема право повторно да конкурира за сместување во дом."
http://www.mon.gov.mk/index.php/konkursi/687-konkurs-smestuvanje

Ама тука не пиши што документи се потребни

Ама тука не пиши што документи се потребни

Бројчето од министерство шо ти го дадоа кога даваше документи и три уплатници ( не се сеќавам на сметките ама една таму ќе ти дадат ) и потврда за редовен студент

@fstarter Муабетов ми беше дали ќе може од понеделник или од вторник со оглед на тоа дека понеделник е 31ви.

Кога и каде ќе може да се добијат информации зошто не сум примен во дом ? и кога ќе биде втор конкурс ?

Decki, apliciram za studentski, prva godina sum i ne mi e jasno oba so arhivskite broevi! Kakov arhivski broj se bara? Od kaj da gi vidam tie broevi?

Kak
Бројчето од министерство шо ти го дадоа кога даваше документи и три уплатници ( не се сеќавам на сметките ама една таму ќе ти дадат ) и потврда за редовен студент

@fstarter Муабетов ми беше дали ќе може од понеделник или од вторник со оглед на тоа дека понеделник е 31ви.[/quot

@fstarter Муабетов ми беше дали ќе може од понеделник или од вторник со оглед на тоа дека понеделник е 31ви.
Какви уплатници даваат од мон кога ќе ги предаваме док?

Едната е за културно забавен живот ( 250 ), втората за документи ( 200 ) и третата за рата. Првите две ќе ги најдеш низ групава, третата ќе ти ја дадат таму со бројчето у домската книшка шо ќе ти седи. Исто залепени на вратата на студентскиот ќе бидат и податоците што треба да ги пишеш на другите уплатнице.

Последно уредено:
Некој да не знае дали блокот Б од студентскиот дом Гоце Делчев ќе биде пуштен за вселување ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom