Струмички карневал

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Еве и јас сакам да дојдам ама здравје до тогаш има време може свашта да се деси али ако можам доагам сигурно..........:kez:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
да резервираме еден автобус со кајгана реклама :)))))

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
Гижо напиша:
за тебе торчо ке постели и црвен тепих :))))
Јееееееее
Јас ќе му донесам водка со млеко, и ќе ја наредиме работата:je::je::je:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Абе ама 7-ми март е у вторник... хихиих се кладам никој нема да иде сеа. :pos: :pos:

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
68
Рачунајте и на мене,ја сум редовен таму,ако ме нема мене не го отвараат Селект :pishtoldz :pishtoldz
А башка ја иам едно возило,така да ако неам некоја екипа уз мене ке може да пренесам некој(А) :icon_lol:

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
рачунајте на мене ако се иде за карневалот
100% доаѓам

Член од
15 февруари 2006
Мислења
1
Поени од реакции
0
AKO NE ODATE U STRUMICA ZA KARNEVALITE VII STE LUDI COVECI TAM KE BIDE EPTEN UBAVO....... :icon_bigg JAS UCAM U SOLUN I SEKOJA GODINA ZA KARNEVALITE NE ODAM NA SKOLO U STRUMICA SUM SI

OD STRUMICANCETO

[Eдитирано од FortunE: нема потреба од толкави букви големина 7 и боја која боде очи. И без тоа можеме да читаме.]

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
kako prvo za gorniov post nema nisto da komentiram,samo ke kazam bog da cuva se ima...a da se vratam na temava ke kazam deka toa e nastan sto ne bi trebalo da se propusti jas togas sum vo strumica "sluzbeno" t.d. se gledame

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Првин ве носам кај мене на гости, па после ќе шетаме низ град ќе видиме ако може да најдеме место низ кафичине :je:

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
И јас никогаш не сум бил.... баш би сакал да видам.... сигурно има добра забава.... ај баш ке направиме некако да се дојде... :icon_lol:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Абе и ја не сум бил у Струмица, освен 1-наш. :) :) А на карневал никогаш... идеме? :) :)

Торчо ако се љутиш, може ја и надвор да спијам... :pos:

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
И јас ќе идам и ќе се маскирам во форумов :je: а ви како ќе се маскирате?

Буковец

www.KETERING.com.mk
Член од
3 јули 2005
Мислења
996
Поени од реакции
15
Дечки ја сум бил, ама годинава не можам (не сум у МКД), а ви препорачувам обавезно да идете (кој може нормално) да не се сомневате. Журка луда, пиење, жени, за жените има и по некој маж:kez: , ама у глобала е ЕКСТРА...а плус и :sekss: ке има

Devilking

Tasmanian Devil
Член од
16 јануари 2006
Мислења
664
Поени од реакции
1
vodkamixx напиша:
Абе ама 7-ми март е у вторник... хихиих се кладам никој нема да иде сеа. :pos: :pos:
Абе ке го прогласат за државен празник (неработен ден, се разбира и средата ке е неработен!)...и пак ке отидат сите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom