Абе не ги канејте толко, еднч дојдее ли се ќе сакат да идат после. Не га мешајте Струмица со туризам, Охрид е по тии работи. Only joke :kez: ајде навали народеееpinky** напиша:Ja nema da stavam sliki no sakam da vi kazam deka na karnevalot ke bide EPTEN EPTEN EXTRA!!i vakvo nesto vo nikoj slucaj ne smeete da propustite...Ve kanam i jas vo Sr...
Makedoncive=Strumicanive..... :kez::kez::kez::kez:Toreador напиша:Леле струмичани се нафрлија ко кравјо лудило на темата.
Саката маскирајте се, сакате не. Мој предлог, не. Зашо? У таа гужва ко ќе почнеш да се потиш па таа шминка да се разлева, или да се извалкаш..ок е да се маскираш ама не да има толко многу народ. А верувајте ЕПТЕН многу народ има. Ако сакате да си жртвувате здравјето и да облечете некој костум, или ако не ви пречи да се валката (и така на сред журка од спотта ќе ви се излие па мора да ја тргнете шминката) правете се карневали, шо да ви речам.
А нешо шо ми е најчудно...градов е хомофобичен а (скоро) секое мушко се облака у дrag...:raz: Чудни народ сме ние македонциве...
Da de da...za tebe znaeme veke...deka imas nastrana smisla za humor...BusHav напиша:Јас ќе се маскирам во локумче-гол со чечкалица во г зот!!!
Ти имаш право да м чишThe_Grim напиша:Da de da...za tebe znaeme veke...deka imas nastrana smisla za humor...
Istoto go mislam i jas!!Dr_ViRuS напиша:Охрид хехе што е за Струмица за една вечер ја надминуваме бројката хехехехехе
Koga sme kaj smeho hehehhe eve nestopinky** напиша:Istoto go mislam i jas!!
Edvaj cekam da dojde
smeh ke bide