Струмички карневал

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
И јас си дојдех саа.Ного убаво беше, денсање до бесвест,пиење.Не знам дали ке се повтори ваква журка друг пат.АЈ кјоом да си легнам саа.

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
За мене "журкањето" беше многу слабо...:toe:

А од маските ABBA беа најдобри! Не знам кој победил ама се надевам дека се победиле они. На стаарта автобуска ги видех од блиско и посакуваах да сум бил роден тва време коо се биле активни АББА. Закон музика. Dancing queen...:pos2:

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
A бе журка имаше сегде ненормално, ама народо нешто фана у 3 да си оде. А лани до 5 беше ццка. Дали рецесија дали, има нешто:toe:

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
A бе журка имаше сегде ненормално, ама народо нешто фана у 3 да си оде. А лани до 5 беше ццка. Дали рецесија дали, има нешто:toe:
Сепак мислам кондиционо ослабеа сите :).. Например јас лани до 2 сега до 3ипол издржах, значи напредувам :pos:, ама другите се осеќе оти не се тренирале..:kesa:

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Јас анџак сам стигла, тај шо не знааше да каже за резидент у 19 беше некој Стеван или Стефан ватевр, добро беше после у плтиниум беше тапа, у секлет беше прчварник, и ного беше дебилно на крајта ка слушаах ајде диџејката да ги покаже циците ...Незнам...Мна ли беше или Никифор тај шо дрнкаше ама беше дебилно ... За крај се напијах едно кафе у 404 и капут дома :)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Егиди...... :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Одлепих... :vozbud:

7 часа warpum со Balthazar... Ама после другарче, транс FTW!!! :vozbud: Во 19ката беше, оу мај факинг гаааааад. :vozbud: Да доловам нешто од атмосферата..

Ова се дешаваше после 2:30... ::: :vozbud:

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128

7 часа warpum со Balthazar... Ама после другарче, транс FTW!!! :vozbud: Во 19ката беше, оу мај факинг гаааааад. :vozbud: Да доловам нешто од атмосферата..

Смири се тетичка :pos:

G

Gray Foxx

Гостин

И јас бев другарче, очекував нешто вакво од Балтазар. Едно време кога запука техно-минимал. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Значи Струмичани се дефинитивно најдружељубив народ и дефинитивно ги имате едни од најубавите жени во Македонија.
Супер сте и супер организација.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Сепак мислам кондиционо ослабеа сите :).. Например јас лани до 2 сега до 3ипол издржах, значи напредувам :pos:, ама другите се осеќе оти не се тренирале..:kesa:
Кондиционо у новчанико или как? Еми шо не трчале до Свети Илии и назад за да бидат у форма? :raz:

Јас на карневало си поминах ного убаво,цело време бех у тие подвижните кооперации односно на 10-ка со крумид и СКОПСКО у тенеќии,доживљај феноменален,ем јадеш,ем пиеш,ем сите маски ги глееш...

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Да се вратиме на сношти, јас ного не шетах по кафичите али затва цело сепаре (на фаќу) тамо кај Далфуфо имавме зафатено, и колку шо ми текнува немаше читав, сите нешто натам-навам, сендвичи ја со плескавици, ја со пилешко, ја од куче ја од маче.. али добро беше. Глобал видех оти немаше дек да се завртеш од гужва, го разреди народо тај трговскио.
А се маскираате ли вии, дај ставете слики.

Surrender*

Soffro un po' ma almeno vivo
Член од
11 ноември 2008
Мислења
241
Поени од реакции
8
Само шо станувам после карневалската треска ...Ее ного беше јако ..толко играене ,толко рипане.. :vozbud: Мислам оти нема кој не е задоволен од вчера :) Беше прекрасно...а маските за жал ниедна не видех,ама ај има ТВ после ќе се гледе на раат...И слики од карневало попосле..немам ги оште :)

Janev

2.856
Поени од реакции
58
абе јас оти неможех да дојдам....гледах ги малко карневаалто на нет, после филмче гледах, и кај 2 саато гледам почнаа да се оклучуват на мсн...досадно и било у 19ката, немало народ:toe:..........

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.077
абе јас оти неможех да дојдам....гледах ги малко карневаалто на нет, после филмче гледах, и кај 2 саато гледам почнаа да се оклучуват на мсн...досадно и било у 19ката, немало народ:toe:..........
Имаше, имаше. И вонка и унатре. Ама до 3 само. Снема го народо после.
Јака вечер беше, ама земајки у предвид как сам си поминал лани.. ОК вечер беше. :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom