Mandrak напиша:Како ќе дадат слики од градот кога нема кој да им го слика? Мурџо сликаро со карбидната ламба умре, бог да го просте
Misles BURCO SLIKAROT, so ima sliki da pustime dojdi i vidi go i oseti go
ХЕХЕХЕХ и јас сум од струмица ама веке на мене ми е скиснало да живеам во струмица... (моментално во благоевград на факултет ) , а за добрејци ............... хехехехе това е посебна прикаска !Наташа напиша:A Dobrejci?Jas od tamu sum.
Хехехе секој има некоја посебна приказна за Добрејци.Јас лично си ја сакам Струмица поготово Добрејци.А за горниот пост на Маца беше мислам не се согласувам баш пошто расипани има насекаде,ако твојот дечко е по струката тогаш каде и да оди ке си најде некоја.:wink: И!Немој сите да ги ставаш во еден лонец.:wink:Negatifo напиша:ХЕХЕХЕХ и јас сум од струмица ама веке на мене ми е скиснало да живеам во струмица... (моментално во благоевград на факултет ) , а за добрејци ............... хехехехе това е посебна прикаска !
treba da gi hostirash slikite pa da gi pushtish odi vo prashanja/odgovori admini tamu ke najdesh odgovor ne prashuvaj tuku imash se objasneto odnapred...astrion напиша:neznam sliki kako se pustat,koga odam vo opcija pusti slika ne se pojavuva browse tuku mi izleva HTTP:\ drn drn jarinja